FREE DOWNLOAD

Jobb og utdanning - Helgeland

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Interessert i jobb og utdanningsmuligheter på Helgeland?

  I denne app'en kan du lett komme i kontakt med din framtidige arbeidsgiver eller studiested. Vi presenterer bedrifter, offentlige virksomheter og studiesteder som skal stå på stand på Karrieredagen 2013.

  Fram mot Karrierdagen 2013 den 24. januar finner du følgende informasjon på app'en:

  - Aktuelt: Vi legger inn nyheter om arrangmentet og om saker relatert til yrkes- og utdanningsmuligheter

  - Program: Et utvalg av bedrifter/studiesteder vil holde korte innlegg, og Jan Fredrik Karlsen holder inspirerende foredrag som du må få med deg! Programmet gir oversikt over hva som skjer når, og blir oppdatert fortløpende!

  - Stands: Her finner du informasjon om alle som skal stå på stand, med link til hjemmeside og e-post slik at det er enkelt å ta kontakt hvis du er interessert i jobb/studier.

  - Samarbeidspartnere: Her presenterer vi alle som er med på å planlegge og arrangere Karrieredagen 2013. Også her har du muligheten til å ta kontakt!

  - Twitter: Bruk hashtag #KDH13 når du twitrer om Karrieredagen 2013, eller om jobb- og utdanningsmuligheter for deg på Helgeland. App'en viser twitterfeed'en, og du finner også link til å poste egne meldinger. Under Karrieredagen vil vi se om vi kan presentere twitterfeed på skjerm i lokalet.

  Etter Karrieredagen vil innholdet i app'en bli endret til å gjelde andre aktuelle prosjekter/arrangementer på Helgeland relatert til jobb og utdanning.