FREE DOWNLOAD

Moj A1

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Mobilna aplikacija Moj A1 je namenjena vsem uporabnikom A1, ki želite spremljati informacije o svojem naročniškem razmerju. Z aplikacijo lahko pregledujete svojo trenutno porabo, zamenjate mobilni ali fiksni paket, kupite različne mobilne in fiksne opcije, najdete najbližje prodajno mesto preko naprednega geo-iskalnika, za vse, ki hodite v tujino, pa lahko preverite cene za opravljanje storitev v tujini. Vpis v aplikacijo je možen samo z uporabniškim imenom in geslom. V primeru, da še nimate uporabniškega profila, se lahko enostavno registrirate v aplikaciji.

  Tags: simobil , o apk , o , simobil info , si info aplikacija , simobil info apk , simobil apk , il poraba apk , amis mobia tv apk

  Users review

  from 1.260 reviews

  "Great"

  8.2

  Users comments for Moj A1

  Matej Jurac

  by Matej Jurac

  Sep 29, 2017  |  "Poor"

  wants too much access priviliges. my contacts are non of your business. boo to developers

  Simon Slana

  by Simon Slana

  May 15, 2017  |  "Poor"

  Ne vidi se poraba. Pocasen update

  Marko Lugar

  by Marko Lugar

  May 13, 2017  |  "Awesome"

  Dela k sus :)

  Tadej Rudec

  by Tadej Rudec

  May 10, 2017  |  "Good"

  Glede preglednosti ter moderniziranja aplikacije je dobrodošel update, je pa sam zagon, prijava ter pridobitev podatkov dosti pocasnejsa. Pri seznamu operaterjev v tujini bi bil uporaben podatek pri posameznem operaterju, ce je trenutno izbran paket upravicen uporabe kolicin v tujini. Primer: up. ima paket Tripster+, izbere Nemcijo, aplikacija mu poda pri katerem operaterju lahko uporablja zakupljene kolicine v paketu. Ista funkcionalnost informacij se lahko razsiri z dodatnimi nakupi paketov Tujina. [edit] 5.0.6 ni nic hitrejša pri prijavi.Nevem cemu sluzi zacetna slika, ce se v ozadju nic ne dogaja. Pri shranjeni prijavi bi pricakoval, da sem po prikazu slike ze prijavljen, ne da cakam se 1x to. Prejsna aplikacija je bila glede samodejne prijave ekspresna, saj prijavni zaslon ob avt. prijavi sploh ni bil viden.

  Gregor Wedam

  by Gregor Wedam

  May 10, 2017  |  "Poor"

  Praktično nič ne deluje, tako kot je prikazano na slikah. Da ne govorim o poljih za izpolnjevanje, v katerih pišeš čez ozadni tekst, da ja ni nič berljivo. In zakaj moram pripisovati kodo iz smsa, če sem 1 sekundo nazaj vpisal osebno geslo. Vse skupaj je šlampasto in štorasto.

  blaz jugovec

  by blaz jugovec

  Apr 20, 2017  |  "Awesome"

  Top!