FREE DOWNLOAD

Moj Vip

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Moj Vip je aplikacija koja omogućava korisnicima mobilne mreže Vip mobile da u svakom trenutku provere trenutno stanje tarifnog paketa koji koriste, zaduženje i ostale dostupne informacije u skladu sa tarifom koju koriste, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje. Takođe, aplikacija omogućava pregledanje, čitanje i deljenje vesti iz Vipa, pronalaženje lokacija Vip prodajnih centara na mapi i pregled sekcije Podrška, sa najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima.

  Moj Vip nudi sledeće funkcionalnosti:
  - Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike)
  - Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima)
  - Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)
  - Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva)

  NAPOMENA:
  Pristup osnovnim sadržajima u aplikaciji kao što su Vesti iz Vipa, Stanje računa, Lokacije Vip prodajnih mesta i Podrška se ne naplaćuje. Tokom korišćenja, moguće je da aplikacija pristupa eksternim linkovima čije se korišćenje naplaćuje prema važećem Vip cenovniku. Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

  Tags: moj vip , vip , moj vip aplikacija , vip racun 01/2013 , mojvip , provera stanja minuta za vip mrezu , vip aplikacija za proveru stanja , aplikacije free vip , vip games

  Users review

  from 856 reviews

  "Good"

  6.2