FREE DOWNLOAD

Politie

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  **Dit is de officiële app van de Nationale Politie**

  De politie stelt deze app gratis beschikbaar. Via de app kunt u:
  - Snel een melding of een tip sturen over bijvoorbeeld een verdachte situatie, inclusief een foto of video. Naast een melding over een situatie waarvan u de politie op de hoogte wil stellen kunt u ook een klacht of compliment over politieoptreden doorgeven.
  - U kunt verkopersgegevens checken voordat u met iemand zaken doet via een handelssite of webshop. U kunt met de app controleren of er meldingen over het emailadres, iban nummer, telefoonnummer of website van deze (ver)koper zijn gedaan.
  - Checken van producten of ze gestolen zijn. Controleer voor u iets tweedehands koopt of het aangeboden product bij de politie als gestolen geregistreerd staat. In deze functionaliteit kunt u de camera van uw mobiel barcodes en/of kentekens scannen om deze te controleren. Ook kunt u handmatig unieke serienummers invoeren en controleren op diefstal. (zie ook stopheling.nl)

  De app is geoptimaliseerd voor het gebruik met een smartphone en zal in de toekomst snel verder worden uitgebreid met nieuwe functies.
  Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze app? Gebruik het feedbackformulier in de app of laat het weten via www.politie.nl/app

  Users review

  from 2.196 reviews

  "Great"

  7.6