FREE DOWNLOAD

SMS til tiden Light

  • SEARCH TYPE
  SMS til tiden Light icon

  SMS til tiden Light

  by: Dannisgaard Webdesign 1 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Send dine sms'er når du vil
  om aftenen/natten uden at vække konen eller kæresten

  Med denne app er det muligt at sende en sms, til en eller flere personer på et bestemt tidspunkt. Tit kommer man ud for at man skal sende nogle oplysninger eller en hilsen, men man vil helst ikke sende sms'en lige nu. Med Sms til tiden er det nu muligt, at udskyde afsendelsen i op til 100 dage.

  Selvom du har skrevet sms'en og sat den til udsendelse, så kan du stadig redigere i den, eller vælge et andet tidspunkt hvorpå den skal sendes. Selvfølgelig kan du også vælge at fjerne den helt, så sms'en slet ikke bliver sendt.

  Der er mulighed for at sende sms'en til flere personer, du kan vælge personerne fra dine kontakter eller selv skrive mobil nummerene ind.

  Sms til tiden fungere på samme måde som dit almindelige sms program, med ordbog, og mulighed for at indsætte nye ord ind i ordbogen.

  Der er fuld oversigt over hvilke sms'er er venter på at blive sendt, hvornår de vil blive sendt og en oversigt over de sms'er du har sendt med Sms til tiden.

  Planlæg dine sms'er, glem ikke at sende fødselsdags sms'er mere. Løber din mobil tør for strøm og lukker ned, er det ingen problem, sms'en kommer afsted alligevel så snart der er strøm på igen.

  Tags: dannisgaard , sms software zoom , kan du skrive sms med tid

  Users review

  from 1 reviews

  "Awesome"

  10