FREE DOWNLOAD

T-Mobile Hotspot Login

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Deze applicatie zorgt voor een automatische login bij alle T-Mobile HotSpots en T-Mobile WiFiZone locaties. U heeft dus geen T-Mobile HotSpot gebruikersnaam of wachtwoord nodig. De HotSpot applicatie zorgt daarnaast voor een automatische overgang van 3G naar WiFi.

  T-Mobile Hotspot geeft toegang tot WiFi op vele plekken in Nederland, en meer dan 20.000 plekken in het buitenland. In hotels, op parkeerplaatsen en vliegvelden. Ook voor wie geen klant is van T-Mobile. Er is ook HotSpot van T-Mobile in treinen van de NS.
  Als u niet binnen bereik van een T-Mobile HotSpot bent, helpt de geïntegreerde HotSpot Finder om de dichtstbijzijnde T-Mobile HotSpot te vinden, in binnen en buitenland.

  Met WiFiZone kunnen T-Mobile klanten, die een nieuwe generatie smartphone of tablet hebben, automatisch zonder inlog en geheel gratis gebruik maken van beveiligd WiFi in Rotterdam Centrum. Deze app verzorgt toegang tot WiFiZone voor daarvoor geschikte Android smartphones en tablets.

  Tags: t mobile hotspot login , t mobile inloggen , ik wil hotspot uitschakelen , hotspot finder laptop , automatisch inloggen wifi trein , 4.0 3g settings t mobile webnwalk , tmobile trein automatisch inloggen , tmobile trein inloggen , tmobile in trein

  Users review

  from 521 reviews

  "Good"

  5.6