FREE DOWNLOAD

Telenor Koppla Samtal

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Telenor Koppla Samtal hjälper dig att enkelt koppla över pågående samtal till en kollega eller annan person. Du håller en hög service nivå när den som ringer, inte behöver ringa ett nytt samtal för att nå rätt person.

  När du svarat på ett samtal och vill koppla det vidare, öppnar du applikationen Koppla Samtal. Där väljer du vem du vill koppla samtalet till via telefonens kontaktlista, dina senast kopplade samtal eller genom att slå in ett nummer via knappsatsen. Du kan välja att koppla samtalet innan svar eller när personen har svarat. Om den uppringda personen inte kan svara kan du återgå till det första samtalet som är parkerat.

  Du måste vara kund hos Telenor för att kunna använda applikationen samt ha Telenors tjänst ”Överflyttning ” alt ”Tjänstepaket Samtalshantering” på ditt abonnemang. Information om tjänsten finns på ditt abonnemang hittar du enklast på Mina Sidor.”

  Koppla Samtal kan användas i Telenors nationella nät.

  Stödjer operativsystemen Android 2.2 och senare. Telenor Koppla Samtal i majoriteten av telefoner med ett fåtal undantag som inte har stöd för Överflyttning som funktion alternativt har andra särskilda begränsningar.

  Tags: telenor koppla samtal

  Users review

  from 21 reviews

  "Good"

  6.6