FREE DOWNLOAD

Youfone

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Profiteer nu van de goedkope tarieven en betaal alleen voor de gesprekken waar jij naartoe belt en bespaar tot wel 80% op je roaming kosten met bellen in en naar het buitenland!

  ✓ Gratis uitproberen

  Wist je dat je met 50 cent al gemiddeld 15 minuten kunt bellen in of naar het buitenland? De Youfone Buitenland app is voor iedereen beschikbaar, ook als je geen abonnement hebt bij Youfone. Download nu de Youfone Buitenland app en maak een account aan en je krijgt 50 cent beltegoed cadeau!

  ✓ Pay as You go

  Geen abonnementskosten of andere verborgen kosten. Door middel van ons prepaid systeem kan je gemakkelijk tegoed opwaarderen via o.a. jouw creditcard of PayPal account. Op iOS kan je opwaarderen via jouw gekoppelde iTunes-account.

  ✓ Handig in gebruik

  De Youfone Buitenland app maakt gebruik van jouw contactenlijst, zodat je gemakkelijk iedereen kunt bellen. De persoon waarmee jij belt hoeft geen gebruik te maken van de Youfone Buitenland app of online te zijn en zal jouw gewone telefoonnummer zien als ontvanger. Niemand zal merken dat je gebruik maakt van deze app.

  ✓ Lage tarieven

  Dankzij de samenwerking met grote telecombedrijven zoals BT en KPN kunnen wij jou uitstekende tarieven aanbieden. Profiteer nu van de goedkope tarieven en bespaar tot wel 80% op bellen in en naar het buitenland bij jouw mobiele provider met de Youfone Buitenland app.

  Lees op www.youfonebuitenland.nl voor meer informatie over deze app of bekijk op www.youfonebuitenland.nl/tarieven voor de tarieven.

  Tags: youfone

  Users review

  from 25 reviews

  "Good"

  6