DOWNLOAD  $0.99

100 Vjet Shtet

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $0.99


  Screenshots

  Description

  100 pyetje për 100 vjet nga shpallja e pavarësisë. Luani, fitoni medalje dhe shpërndajeni rezultatin tuaj në media sociale. Loja e parë profesionale në gjuhën shqipe. 

  Users review

  from 1 reviews

  "Awesome"

  10

  Users comments for 100 Vjet Shtet

  virtyt gacaferi

  by virtyt gacaferi

  Dec 13, 2012  |  "Awesome"

  Nje kuiz interesant qe ja vlene me e provu edhe me e pa sa po din.