FREE DOWNLOAD

Arago

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  In het algemeen zijn mensen niet bijzonder enthousiast als ze worden gevraagd naar AA. Het wordt geassocieerd met drank, of eerder het bewust ontberen daarvan omdat het zogenaamd 'beter' zou zijn. Deze AragoApp brengt daar nu voor eens en altijd verandering in! Mensen die zonder deze app worden gezien zullen weten dat ze jammerlijk falen, omdat ze heel veel meer moeite moeten doen om aan informatie over ieders immer favoriete studievereniging te komen. Dat geldt natuurlijk niet voor jou! Download en installeer je deze app, dan heb je met enkele vingerbewegingen toegang tot alle informatie die je maar nodig zou kunnen hebben, zoals
  - het Arago-lied;
  - het laatste nieuws;
  - een overzicht van activiteiten;
  - een overzicht van de kamerdienstigen deze week
  en nog veel meer!

  Is dat alles? Nee natuurlijk niet! De app is naast informatiebank ook te gebruiken voor allerhande andere zaken waar je niet zonder kunt. Stel, je loopt in het bos en voor je staat plotseling een wilde Guerilla-aap je ineens aan te staren (dat is een aap die zich bij de rebellen heeft aangesloten en onverwachtse aanvallen uitvoert). Het zijn dat soort momenten dat je je die ene perfecte quote herinnert of denkt 'oops, mijn ledengegevens zijn niet up-to-date'. Vandaar dat deze app ook onder andere deze functionaliteiten heeft:
  - je kunt je eigen ledengegevens aanpassen;
  - je kunt KLAT-quotes insturen;
  - je kunt je intern saldo inzien;
  - als je het actievelingensysteem gebruikt, vind je een overzicht van je actiepunten;
  - je kunt je smartcards registreren voor gebruik op het cateringsysteem (bijvoorbeeld je studentenkaart of OV-chipkaart).

  Deze tekst zou veel te lang worden als we ook nog zouden zeggen dat je, als je inlogt via de app, je een verjaardagskalender kunt zien van de leden van de vereniging, telefoonnummers van commissieleden kunnen worden bekeken en direct worden gebruikt om te bellen of dat je de helemaal up-to-date lijst van commissies en hun leden kan vinden.

  En ik hoor je nu denken? Hoe maak ik 'm schoon? Heel gemakkelijk: met een brillenpoetsdoekje. En ik hoor het u denken: hoe berg ik hem op? Heel gemakkelijk: niet! De app is bijzonder klein en zal op natuurlijke wijze opgaan in zijn omgeving. Download de app dus nu!

  (Ik zit in de Play Store)

  Users review

  from 31 reviews

  "Awesome"

  9.6

  Users comments for Arago

  Bas D R

  by Bas D R

  Sep 19, 2017  |  "Awesome"

  Geweldige app!!!!!!!!

  Louis v. Appeven

  by Louis v. Appeven

  Oct 02, 2014  |  "Great"

  Prima applicatie, maar de ontwikkelaar is een lul, dus hij krijgt één ('Vo) ster.

  Jesse van Rhijn

  by Jesse van Rhijn

  Sep 30, 2014  |  "Awesome"

  Kutapp

  Bram ter Huurne

  by Bram ter Huurne

  Jan 28, 2014  |  "Awesome"

  Magnifico

  Ruben Grootes

  by Ruben Grootes

  Jan 28, 2014  |  "Awesome"

  Hoi Oxan

  Sjoerd Lautenbach

  by Sjoerd Lautenbach

  Jan 28, 2014  |  "Awesome"

  Geef mij maar deze app