FREE DOWNLOAD

Homework

  Homework icon

  Homework

  by: Levente Horvath 5 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Soha nem tudod mi a házi feladat?Használd a Homework alkalmazást!

  A Homework, osztályok részére van kitalálva, akik a házi feladatokat számon tudják tartani az alkalmazás segítségével. A lényege az, hogy az osztályokat csoportokra bontva, minden csoportnak egy vagy akár több adminisztrátora lesz, aki felelős a házi feladatokat a GOOGLE TASKS -ra felvinni, és a Homework alkalmazáson keresztül a Google Fiókba bejelentkezni, ezzel engedélyt adva, hogy a Google feladatokat szinkronizálja, hogy azok mindenki által elérhetőek legyenek.

  A GOOGLE TASKS alkalmazást csak az adminisztrátoroknak kell használniuk, hogy kényelmesen telefonról óra végén feltöltsék az aktuális feleadatot. A Google Tasks letölthető innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.teamtasks.tasks

  Ez után ha megnyitjuk az alkalmazást könnyedén megtekinthetjük tárgyakra lebontva az elkövetkező feladatokat, házi feladatokat, dolgozatok határidejét.

  A Homework tartalmaz egy felületet, amin keresztül létre lehet hozni új osztályokat, azon belül csoportokat és az osztályban oktatott tárgyakat. Mivel a különböző csoportok ugyanabból a tárgyból más-más feladatokat kapnak,az osztály létrehozásakor erre is lehetőség van, megjelölni melyek is ezek a tárgyak, amelyeket külön kell kezelni.

  Ezentúl ha sikerül az osztályoddal megállapodni, ki vállalja a feladatok feltöltését, mindenki által elérhetővé válnak azok, és rövidebb, hosszabb távú feladatoknak a megjegyzését teszi könnyedebbé.. Ha nem vállalja ezt egy ember, lehetséges több adminisztrátort az admin felületen hozzáadni!

  Aki nem szeretné minden nap megnyitni az alkalmazást, lehetséges egy hírlevélre való feliratkozás, amiben naponta iskola után megkapod az elkövetkezendő feladatokat, így kényelmesebben hozzájutsz azokhoz!

  Users review

  from 5 reviews

  "Awesome"

  10