DOWNLOAD  $4.99

iTeori Trafiktesten Danmark

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $4.99


  Screenshots

  Description

  iTeori Trafiktesten Danmark – den hurtige og nemme måde til at få dit kørekort!

  Med iTeori Trafiktesten har du alle de spørgsmål som er relevante til teoriprøve til kørekort i din lomme. Takket være test simulationer & praktiske prøver er iTheorie det perfekte værktøj til at forberede sig til kategori B teoriprøver!

  FORDELENE VED ITEORI:
  **************************************************************

  BEDRE & BILLIGERE:
  
iTeori koster mindre end de programmer som er tilgængelige til computere, men det giver dig flere muligheder end de fleste af disse programmer.

  INGEN UBESVAREDE SPØRGSMÅL:
  
iTeori indeholder et komplet katalog med spørgsmål til teoriprøven; samt gode løsning tips er givet ved hvert spørgsmål.

  PERFEKT FORBEREDELSE
  
Brug test funktionen til at simulere en rigtig test. Succes kurven vil vise dig hvor meget øvelse du mangler før du kan være sikker på at bestå testen.

  HVOR & HVORNÅR DU ØNSKER:
  Uanset hvor du er, på toget, sporvognen eller i skole, så kan du med iTeori øve hvor og hvornår du ønsker det.

  HVIS DET TIL DINE VENNER:
  Er dine venner også nervøse for testen? Så hvis dem hvor god du er! Med iTeori kan du dele dine resultater med alle dine venner via Facebook.

  DETTE ER HVAD DU FÅR MED ITEORI:
  **************************************************************

  LÆRE FUNKTION:
  Lære funktionen lader dig øve i alle de spørgsmål som er relevante i henhold til teoriprøven. Spørgsmålene er opdelt i kategorier, hvilket giver dig mulighed for at øve mere målrettet, desuden er der gode tips ved hvert spørgsmål.

  TEST FUNKTION:
  Test funktionen giver dig mulighed for at simulere en rigtig test. Denne test er den samme som en rigtig teoriprøve og består af tilfældigt valgte spørgsmål og med en tidsbegrænsning på 45 minutter. Dit resultat vises så snart at testen er slut, så du kan med det samme se om du har bestået eller dumpet. Endvidere så er hvert spørgsmål som du har svaret forkert på vist med det korrekte svar.

  SUCCES:
  Resultatet af hver test som du færdiggører tilføjes til din succes kurve; dette viser hvor meget træning du mangler inden du kan bestå en test.

  Tags: trafiktesten kode , kode til trafiktesten , trafiktest , bestået teoriprøve , trafiktesten pro code , trafiktesten , teoriprøve spørgsmål , qxl dk apps , kørekort teori prøve

  Users review

  from 36 reviews

  "Good"

  6.4

  Users comments for iTeori Trafiktesten Danmark

  Abdelsalam Abukar

  by Abdelsalam Abukar

  Feb 16, 2017  |  "Awesome"

  Den er fantastisk!

  Eduardo Muñoz

  by Eduardo Muñoz

  Jan 08, 2017  |  "Awesome"

  .. Det kunne være endnu bedre hvis forklaringer var lidt mere uddybet end var det er nu.