DOWNLOAD  $6.52

iTeoria suomalainen ajokortti!

  DOWNLOAD  $6.52

  Screenshots

  Description

  iTeoria –sovelluksen avulla sinulla on käytettävissäsi kaikki ajokortin teoriakokeen tärkeät kysymykset. Testisimuloinnin ja harjoittelutilan ansiosta iTeoria on täydellinen työkalu, jonka avulla voit valmistatua ajokortin teoriakokeeseen!

  Toimii kaikissa Android –laitteissa käyttöjärjestelmästä 1.6 lähtien.

  iTEORIA-SOVELLUKSEN EDUT:
  **************************************************************

  PAREMPI JA HALVEMPI:
  
iTeoria maksaa vähemmän kuin useimmat tietokoneelle saatavilla olevat ohjelmat, ja se antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja kuin suurin osa oppimisohjelmista.

  EI VASTAAMATTOMIA KYSYMYKSIÄ:
  
iTeoria sisältää täydellisen kysymysluettelon ajokortin teoriakoetta varten.

  TÄYDELLINEN VALMISTAUTUMINEN
  Simuloi todellinen testi testitilassa. Menestyskäyrä esittää, kuinka paljon harjoittelua tarvitset ennen kuin voit olla varma kokeen läpäisemisestä.

  MILLOIN TAHANSA JA MISSÄ TAHANSA HALUAT:

  Huolimatta siitä, missä olet – raitiovaunussa tai koulussa, iTeoria-sovelluksen avulla voit harjoitella milloin tahansa ja missä tahansa haluat.

  NÄYTÄ YSTÄVILLESI:

  Tulevatko ystäväsi myös kokeeseen? Näytä heille, kuinka hyvä olet! iTeoria-sovelluksen avulla voit jakaa tuloksesi kaikkien ystäviesi kanssa Facebookin kautta.

  iTEORIA-SOVELLUKSEN KANSSA SAAT SEURAAVAA:
  **************************************************************

  OPPIMISTILA:

  Oppimistilassa voit harjoitella kaikkia kysymyksiä, jotka ovat tärkeitä teoriakokeessa. Kysymykset on jaettu loogisiin luokkiin, ja niiden avulla voit harjoitella kohdistetummin, ja saat jokaiseen kysymykseen hyödyllisiä vihjeitä.

  TESTITILA:

  Testitilan avulla voit simuloida todellisen testin. Tämä harjoittelukoe on samanlainen kuin todellinen koe ja koostuu satunnaisesti valituista kysymyksistä, joiden vastausaika on rajoitettu. Tuloksesi näkyvät heti kun koe on ohi, joten näet välittömästi, olisitko päässyt läpi vai et. Lisäksi kaikki kysymykset, joihin vastasit väärin, esitetään yhdessä oikeiden vastausten kanssa.

  MENESTYS:

  Jokaisen suorittamasi kokeen tulokset lisätään menestyskäyrään. Se esittää, kuinka paljon harjoittelua tarvitset ennen kuin voit olla varma kokeen läpäisemisestä.

  VIHJEITÄ:
  
Kaikki iTeoria-sovelluksen tärkeät kohdat löytyvät kohdasta Vihjeet. Lisäksi löydät paljon hyödyllisiä vihjeitä ja keinoja itse ajokoetta varten.

  KORKEA PISTEMÄÄRÄ:

  Saitko korkean pistemäärän? Pidämme korkeiden pistemäärien luetteloa, joten lähetä meille tuloksesi ja lunasta paikkasi teiden kuninkaana.

  Haluatko lukea lisää iTeoria-sovelluksesta vai onko sinulla tekninen kysymys? Vieraile verkkosivustollamme: http://www.itheorie.ch

  Pysy ajan tasalaa Twitter@iTheorieapp –sovelluksen kanssa: http://twitter.com/iTheorieApp

  Tai tule faniksemme Facebookissa: http://tinyurl.com/ya38sps

  Tags: autokoulun teoriakoe kysymykset , ajokoe testi , ajokortin koe online , ajokortti teoriakoe , autokoulun teoriakoe maksaa , ajokortin koe ohjelman lataminen , ajokortti online testti , auto teoriakoe harjoittelu ilmainen , autokoulu teoriakoe

  Users review

  from 2 reviews

  "Great"

  8