DOWNLOAD  $6.52

iTheorie CBR Rijbewijs NL

  DOWNLOAD  $6.52

  Screenshots

  Description

  iTheorie - zo ben je er zeker van dat je je rijbewijs haalt!

  #1 in Opleiding

  Met iTheorie heb je alle vragen die relevant zijn voor de theorieexamen in je zak. Dankzij de testsimulatie & praktijkmodus, is iTheorie het ideale hulpmiddel om je op het theorie-examen voor te bereiden!

  DE VOORDELEN VAN ITHEORIE
  **************************************************************

  VRAGEN NET ALS BIJ HET ECHTE CBR THEORIE EXAMEN – INCLUSIEF UITLEG
  Elke vraag bevat antwoorden die vergelijkbaar zijn met die van het CBR theorie-­‐examen. Er zijn ja/nee vragen, er zijn vragen met een A, B of C antwoord en er zijn open vragen waar een getal ingevoerd moet worden. Om de regels écht te begrijpen, krijg je niet alleen de juiste oplossing, maar ook een gedetailleerde uitleg.

  BETER & GOEDKOPER
  iTheorie is goedkoper dan de meeste programma's die voor PC beschikbaar zijn, maar biedt veel meer mogelijkheden dan deze programma's.

  GEEN ONBEANTWOORDE VRAGEN:
  Voor alle officiële categorieën vind je alle relevante leervragen. Elk juist antwoord wordt voor jou in detail uitgelegd.

  PERFECTE VOORBEREIDING
  Gebruik de testmodus om een echt examen te simuleren. De succescurve laat zien hoeveel je nog moet oefenen voordat je je theorie-­‐examen haalt.

  WANNEER & WAAR WILT:
  Het maakt niet uit waar je bent, op de tram of in de trein of op school, met iTheorie kun je wanneer en waar dan ook oefenen.

  LAAT HET JE VRIENDEN ZIEN:
  Blokken je vrienden voor hetzelfde examen? Laat ze dan zien hoe goed jij bent! Met iTheorie kun je je resultaten via Facebook en Twitter met al je vrienden delen.

  DIT IS WAT JE KRIJGT MET ITHEORIE
  **************************************************************

  LEERMODUS:
  De leermodus stelt je in staat om alle vraag die van toepassing zijn op je theorieexamen te oefenen. De vragen zijn in 7 categorieën onderverdeeld, zodat je op een gericht manier kunt oefenen.

  TESTMODUS:
  De testmodus stelt je in staat om een echt examen te simuleren. Dit oefenexamen lijkt veel op het echte examen, met een tijdslimiet van 45 minuten. Het resultaat is zichtbaar zodra het examen voorbij is, zo kun je onmiddelijk zien of je geslaagd bent of niet. De vragen die fout beantwoord zijn, kun je samen met de juiste antwoorden terugvinden; je hebt dus een gedetailleerd overzicht van alle door jou behaalde resultaten. Bovendien worden alle antwoorden uitgelegd.

  SUCCES:
  De resultaten van elke test die je hebt afgerond worden aan de succescurve toegevoegd. Deze curve laat zien hoeveel je nog moet oefenen, voordat je er zeker van kunt zijn het examen te halen.

  TIPS:
  Alle belangrijke informatiepunten van iTheorie zijn onder Tips terug te vinden. Hier vind je ook veel tips en trucs over het rijexamen zelf.

  HOGE SCORE:
  Heb je een hoge score gehaald? Wij houden een lijst met hoge scores bij, dus stuur ons je resulaten en neem het stuur over.

  Deze applicatie is niet gepubliceerd door het CBR.

  Wil je meer over iTheorie weten, of heb je een technische vraag? Bezoek ons dan online op: http://www.itheorie.ch

  Blijf op de hoogte op Twitter@iTheorieapp: http://twitter.com/iTheorieApp

  Of wordt een fan op Facebook: http://tinyurl.com/ya38sps

  Tags: hoeveel halen er per jaar autorijbewijs cbr , itheorie , itheorie cbr nederland androi

  Users review

  from 13 reviews

  "OK"

  4.6