DOWNLOAD  $1.13

Jop's Sinterklaas Puzzels

  Jop's Sinterklaas Puzzels icon

  Jop's Sinterklaas Puzzels

  by: 2 9

  9 Users
  rating
  DOWNLOAD  $1.13

  Screenshots

  Description

  Jop's Sinterklaas Puzzels heeft leuk nieuws want een andere Jop de Giraf App: Jop gaat eten is genomineerd voor de Media Ukkie Award 2013 voor Beste App!
  Neem een kijkje op: http://www.mediaukkies.nl/media-ukkie-award-2013 en stem voor 15 april op Jop gaat eten!
  Dan wordt Jop gaat eten wellicht de opvolger van de winnaar van vorig jaar: Jop gaat slapen (Bo's Bedtime Story)!

  *****************************
  Onder begeleiding van het super leuke SinterJop liedje kunnen kinderen nu de leukste Sinterklaas puzzels maken met Jop de Giraf, zijn vrienden of de poppen Lulu en Tommie in de hoofdrol.

  Jop's Sinterklaas Puzzels is een speciale Sinterklaas editie van Jop's Puzzels. Andere Jop de Giraf Apps zijn Jop gaat eten en Bo's Bedtime Story (alleen Engelstalig)

  Jop's Sinterklaas Puzzels biedt kinderen tussen de 2 en 6 jaar de mogelijkheid om puzzels van 4, 9 en 16 stukjes te maken. De kinderen kunnen kiezen uit puzzels met afbeeldingen van Jop de Giraf, zijn vrienden of de poppen Lulu en Tommie aangekleed met allerlei Sinterklaas en Zwarte Piet voorwerpen.

  Kinderen kunnen zelf met 5 knoppen bepalen om het voorbeeld-achtergrond weg te halen, het aantal stukjes te veranderen, opnieuw dezelfde puzzel te maken, een andere tekening te kiezen of naar het startscherm te gaan.

  Wanneer een puzzel af is, stijgt een ballon op die kinderen kunnen doorprikken.

  De andere Jop de Giraf Apps!
  * Jop gaat eten biedt kinderen de mogelijkheid Jop de Giraf op een leuke en educatieve manier te helpen in 10 stappen het eet proces te doorlopen zoals eten kopen, eten koken en tafel afruimen.
  * Jop's Puzzels biedt kinderen de mogelijkheid om leuke puzzels met afbeeldingen van Jop de Giraf en zijn vrienden of de poppen Lulu en Tommie te maken.
  * Bo's Bedtime Story is een Engelstalige App die kinderen de mogelijkheid op een leuke en educatieve manier Bo the Giraffe in 10 stappen te helpen om naar bed te gaan, zoals uitkleden, wassen en kusjes krijgen.
  * Jop zoekt dezelfde is een leuke memory App die kinderen de mogelijkheid om memory spelletjes op verschillende manieren te spelen.

  Leeftijd: 2-6 jaar

  PRIVACY DISCLOSURE
  Jop's Sinterklaas Puzzels:

  - Verzamelt of deelt geen persoonlijke informatie.
  - Bevat geen reclame
  - Bevat geen In App Purchases
  - Bevat geen Social Netwerk Integratie
  - Bevat links naar onze Website, onze Facebook page, onze Twitter account en onze YouTube channel (te bereiken via de i knop in het startscherm)

  Over de "moeder" van de Jop de Giraf:
  Esther Naalden, schrijver/illustratrice en moeder van 2 kinderen heeft Heppi in 2002 opgericht. Haar passie is altijd het creëren van unieke producten geweest waarbij zij als motto hanteert “less is more” en het gebruik van heldere kleuren de boventoon voeren.

  Vanaf het begin was haar doelgroep kinderen 0-6 jaar, waarbij ze ook gebruikmaakt van de kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studie Orthopedagogiek. Haar eerste creaties waren schilderijen en geboortekaartjes en in 2003 verscheen haar eerste prentenboek in de Jop de Giraf reeks op de markt.

  Tegenwoordig zijn er 26 prentenboeken en 4 Apps van haar hand op de markt. In de boeken en Apps spelen Jop de Giraf en zijn vriendjes een hoofdrol met allemaal hun eigen karakter en rol.

  Tags: handschoenen sint

  Users review

  from 2 reviews

  "Awesome"

  9