FREE DOWNLOAD

Kidsopia

  • SEARCH TYPE
  Kidsopia icon

  Kidsopia

  by: 20 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Kidsopia este locul unde gasiți ușor toate aplicațiile create de noi cu o interfață gândită special pentru cei mici.

  Aici vor fi prezentate toate jocurile nou apărute cu o simpla descriere pentru ca să vă ajutam să nu ratați niciunul. Nu uitați să lăsați bifată funcția de update automat pentru a beneficia rapid de modificări și noutăți.

  Copiii pot foarte ușor să navigheze în siguranță printre aplicațiile Kidsopia, pot oricând să verifice ce premii au primit în cadrul jocurilor într-o interfață extrem de ușor de utilizat, special concepută pentru ei vizual și auditiv.

  Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copiii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
  Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

  Dorim să oferim o cale amuzantă şi intuitivă de a învăţa cifrele, număratul şi literele, desenatul şi coloratul, mărimi, forme şi imagini, diferenţe şi asemănări, animale şi multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor şi poveştilor noastre.
  Înglobând cele cinci arii de dezvoltare: intelectuală, creativă, emoţională, dezvoltare fizică şi dezvoltarea socială platforma Kidsopia oferă un element ajutător pentru părinţi în procesul de educare al copiilor prin joacă.

  Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
  Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

  1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
  2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
  3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

  Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

  Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

  Limba: Româna (România, Moldova)
  Language: Romanian (Romania, Moldova)

  Tags: kidsopia , kidsopia gratis , kidsopia cerc patrat triunghi prima versiune

  Users review

  from 20 reviews

  "Awesome"

  9.4