DOWNLOAD  £0.76

Matematica pt pregatitoare I

  Matematica pt pregatitoare I icon

  Matematica pt pregatitoare I

  by: Infomedia Pro 4 4

  4 Users
  rating
  DOWNLOAD  £0.76

  Screenshots

  Description

  Jocul “Matematica pentru pregatitoare I – masurare cu etaloane şi serii de numere” este o aplicaţie foarte potrivită pentru consolidarea cunoştinţelor de matematică şi explorarea mediului la copiii de 5-7 ani.

  Lumea circului este fascinantă şi foarte îndrăgită de cei mici. PitiClic s-a decis ca pe parcursul acestui program să le arate prietenilor săi, copiii, o parte din activităţile din spatele scenei, fără de care spectacolele nu ar putea aibă loc. Joaca se îmbină pe tot parcursul aplicaţiei cu învăţarea, noţiunile fiind mascate de luminile şi umbrele arenei, de animale, clovni şi acrobaţi, care încântă şi aduc bucurie în suflet.

  Pe parcursul acestei aplicaţii, copiii vor contribui şi vor ajuta activ la:
  1. Pregătirea un număr de dresură de animale
  PitiClic trebuie ajutat să pregătească un număr dresură a unui leu, cu mai multe exerciţii combinate.
  Copiii vor putea observa aici structuri repetitive simple (exerciţiile ce compun numărul de dresură), în scopul identificării unor regularităţi. Ei vor rezolva aici exerciții de continuare a unor modele repetitive reprezentate prin desene, vor descoperi si vor completa obiectele lipsă în cadrul unui model repetitiv.
  2. Pregatirea numerelor căţeilor acrobaţi
  Fii cel care pregăteşte numărul de dresură al unui căţel acrobat! Pune-i obstacolul dorit pe traseu şi apoi măsoară distanţele pe care el trebuie să le parcurgă. Exerciţiul va fi minunat!
  Copiii vor exersa în cadrul acestui joc utilizarea unor etaloane neconvenţionale (un os sau o crenguţă) pentru măsurări şi estimări.Vor învăţa cum anume pot măsura distanţe chiar dacă nu au la îndemână un instrument de măsurat clasic.

  Uşor de jucat pe orice smartphone sau tabletă, cu o muzică antrenantă şi motivantă, programul îi va face pe cei mici să facă trecerea mult mai uşor de la grădiniţă la şcoală.

  Toate acestea intr-un cadru specific lumii circului, inconjurat de animale simpatice si personaje hazlii
  Succes!

  Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.

  Features:
  • Conţinut educaţional conform cu programa şcolară în vigoare pentru clasa pregătitoare;
  • Distractiv și amuzant, uşor de utilizat;
  • Interfaţă foarte prietenoasă pentru cei mici.

  Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte imaginatia si perspicacitatea.

  Trăsături: *****

  Dezvoltatorul acestei aplicații, Infomedia Pro, creatorul lui PitiClic, este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv, pentru PC si Mac, ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.
  Pentru copii între 5 şi 7 ani.

  Tags: matematica pt pregatitoare i , aplicatii matematice pt copii3 4 ani

  Users review

  from 4 reviews

  "OK"

  4