DOWNLOAD  $0.99

Matematica pt pregatitoare II

  • SEARCH TYPE
  Matematica pt pregatitoare II icon

  Matematica pt pregatitoare II

  by: Infomedia Pro 2 6

  6 Users
  rating
  DOWNLOAD  $0.99


  Screenshots

  Description

  Matematica pentru pregatitoare II
  Ajută-l pe PitiClic sa invete matematica. Si invata si tu impreuna cu PitiClic. Rezolva o multime de exercitii de matematica in cea mai placuta maniera: prin joc.

  Jocul “Matematica pentru pregatitoare – mulţimi şi notiuni de spatialitate” este o aplicaţie foarte potrivită pentru consolidarea cunoştinţelor de matematică şi explorarea mediului la copiii de 5-7 ani.

  Lumea circului este fascinantă şi foarte îndrăgită de cei mici. PitiClic s-a decis ca pe parcursul acestui program să le arate prietenilor săi, copiii, o parte din activităţile din spatele scenei, fără de care spectacolele nu ar putea sa aibă loc. Joaca se îmbină pe tot parcursul aplicaţiei cu învăţarea, noţiunile fiind mascate de luminile şi umbrele arenei, de animale, clovni şi acrobaţi, care încântă şi aduc bucurie în suflet.

  Pe parcursul acestei aplicaţii, copiii vor contribui şi vor ajuta activ la:
  1.Gruparea animalelor în cuşti
  Animalele de la circ s-au împrăştiat, iar copilul trebuie să le aducă în cuştile potrivite.
  Copiii vor exersa fomarea de MULTIMI DE OBIECTE după o indicație dată, dintr-o varietate de obiecte (aici în joc, animale cu anumit număr de picioare). Competenţa dobândită: sortarea/clasificarea pe baza unui criteriu dat; gruparea elementelor in multimi.
  2. Repetiţiile jongleriilor clovnilor hazlii
  Clovnului jongler i s-au împrăştiat mingile. Ajută-l să le strângă şi să le pună înapoi în saci, pe rând, în funcţie de poziţia lor.
  Copiii vom întâlni aici exerciții de recunoaşterea şi numire a poziţiei pe care o ocupă diverse obiecte în spaţiu în raport cu alte obiecte precizate. Vor învăţa orientarea în spaţiu în raport cu diverse repere, folosind sintagme de tipul: în, la stânga, la dreapta, în faţa, în spatele, sus, jos.

  Uşor de jucat pe orice smartphone sau tabletă, cu o muzică antrenantă şi motivantă, programul îi va face pe cei mici să facă trecerea mult mai uşor de la grădiniţă la şcoală.

  Toate acestea intr-un cadru specific lumii circului, inconjurat de animale simpatice si personaje hazlii
  Succes!

  Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte imaginatia si perspicacitatea.

  Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.

  Features:
  • Conţinut educaţional conform cu programa şcolară în vigoare pentru clasa pregătitoare;
  • Distractiv și amuzant, uşor de utilizat
  • Interfaţă foarte prietenoasă pentru cei mici;
  Dezvoltatorul acestei aplicații, Infomedia Pro, creatorul lui PitiClic, este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv, pentru PC si Mac, ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.

  Pentru copii între 5 şi 7 ani.

  Trăsături: *****

  Tags: piticlic , jocuri pregatitoare , jocuri educative pentru copii de clasa pregatitoare , jocuri de matematica pentru clasa 2 pe tableta , aplicatii clasa pregatitoare , exercitii de matematica pt copii de - ani , programe calculator matematica , matematica , jocuri matematica

  Users review

  from 2 reviews

  "Good"

  6