DOWNLOAD  $0.99

Muiswerk RekenApp

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $0.99


  Screenshots

  Description

  Hoe kan het toch dat de afgelopen 40 jaar de rekenmachine niets veranderd is. Zelfs de rekenmachine op je iPhone is weer hetzelfde als de MITS uit 1973 en de Casio die je bij de Hema koopt. Daar komt verandering in met de Muiswerk RekenApp, een revolutie in de rekenmachinemarkt.

  De Muiswerk RekenApp voegt een nieuwe dimensie toe aan het rekenen. Zeker als je de superpowermode aan zet. We noemen hier een paar van de meest bijzondere eigenschappen.

  Percentages en absolute percentages
  Gewoon een percentage uitrekenen van een getal kan iedere rekenmachine. Dat getal gelijk bij het brongetal optellen ook maar... de Muiswerk RekenApp kent ook zogenaamde absolute percentages. Daarmee kun je een percentage dat als korting of toeslag in een bedrag is verwerkt, er net zo makkelijk weer uit halen.

  LET OP:
  - schakel naar superpowermode met de MD-knop
  - gewoon rekenen kan nog steeds maar nu kan ook:
  - typ: 100 m (afstand-knop) : 9,58 sec (tijd-knop) = en krijg snelheid
  - andere (afstand)eenheid kiezen (op ieder moment):
  - houd de (afstand-)knop LANGER vast voor een keuzemenu
  - dat kan met met alle knoppen met een lampje

  Valuta en koers
  De Muiswerk RekenApp telt gerust 5 dollar + 12 euro + 16 Yen en gebruikt daarbij de actuele (Google)koersen om uit te komen op 15,96 euro totaal.

  Rekenen met maateenheden
  Wat de Muiswerk RekenApp uniek maakt is dat hij tijdens het rekenen automatisch converteert. Waarom is dat zoín belangrijke extra? Het converteren van maateenheden is vaak het lastigste onderdeel van de praktijkberekeningen en redactiesommen. Dat meters keer meters vierkante meters oplevert is nog te doen, maar dat vierkante meters keer millimeters, liters oplevert vraagt een inzicht dat bijna niemand paraat heeft. Geen enkele rekenmachine zal daarbij helpen behalve de Muiswerk RekenApp.

  Populaire formules
  Zelfs als je weet wat de formule is voor de inhoud van een bol, dan is die alsnog best lastig uit te rekenen. Behalve met de Muiswerk RekenApp natuurlijk. Die kent om te beginnen de formule, je wijst hem gewoon aan in een lijstje (inhoud bol). Vervolgens voer je de losse gegevens in: 1 meter straal en je ziet de berekening gebeuren en het antwoord = 4,19 kuub verschijnen.

  Handleiding zien: http://www.muiswerk.nl/mra/nl/handleidingmra.pdf