FREE DOWNLOAD

NBV

  • SEARCH TYPE
  NBV icon

  NBV

  by: 7 7.2

  7.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Vad har du för drömmar?

  Vill du lära dig att forma i lera, sjunga i kör, resonera om meningen med livet, möta andra kulturer eller träffa nya vänner?

  Med vår app får du snabbt information om vad som är på gång just i din närhet. Utbudet är stort och varierar från ort till ort. I appen kan du läsa om och anmäla dig till föreläsningar, workshops, prova på tillfällen, hantverk, konst, kultur, design, teknik, matlagning, läs och res, dans och mycket mer. Och saknar du något i utbudet? Hör av dig till oss så ordnar vi det.

  NBV vill vara en förändrande kraft i samhället och är öppna för alla. Därför är vi partipolitiskt obundna och religiöst neutrala. Vår ideologiska grund är formad i fyra områden, eller stråk som vi kallar det - alkohol och andra droger, folkhälsa, integration och internationella frågor. Vi är intresserad av människor, av nya perspektiv, av att tänka i nya banor. Vår utgångspunkt är människans lust att lära och samhällets behov av förändring.

NBVs app är gratis att ladda ned. Och tipsa gärna dina vänner på Facebook om arrangemang du gillar eller kommer att delta i, genom att dela vidare i appen!

  Users review

  from 7 reviews

  "Great"

  7.2