DOWNLOAD  $5.15

Nick en Nina - Verhuizen

  • SEARCH TYPE
  Nick en Nina - Verhuizen icon

  Nick en Nina - Verhuizen

  by: Marc Collet 0 0

  DOWNLOAD  $5.15


  Screenshots

  Description

  #LETOP: ALLEEN GESCHIKT VOOR TABLETS! GEEN RESTITUTIE BIJ DOWNLOAD OP TELEFOON!!!

  #Gezien in koffietijd en diverse andere media

  Nick en Nina - Verhuizen tussen twee huizen is een interactief kinderboek op de iPad en Android Tablet.

  Het boek beschrijft de meest voorkomende gebeurtenissen en vragen in het eerste jaar van echtscheiding en is gericht op het kind tussen de 2 en 10 jaar.

  Nick en Nina verhalen zijn uiteraard hoogwaardig van kwaliteit maar dat is niet het enige. Nick en Nina verhalen zijn ontworpen voor de iPad en is nu ook uitgebracht op Android voor Tablets om de ouder/verzorger en het kind te ondersteunen bij emotionele gebeurtenissen. Dit boek in het bijzonder is uitgerust met een "emotie meter(tm)" Deze meter is in het verhaal op te roepen door de lezer of begeleidende ouder/verzorger zodat het kind zijn/haar emotie kan aangeven. Dit gebeurt spelenderwijs en op een intuïtieve wijze waardoor de focus bij het voorlezen blijft.

  Functionaliteiten:
  - Interactief verhaal geschreven door Chantal Eelen
  - Voorleesfunctie met de bekende stem van Lotte Horlings
  - Top illustraties van Roy Korpel
  - Prachtige muziek gecomponeerd door Marc Collet
  - Leeswijzer (downloadbaar via www.nickennina.nl) voor ouders
  - Emotie meter (tm)

  Nick en Nina - Verhuizen tussen twee huizen is de eerste van vele waardevolle interactieve kinderboeken die uit gaan komen.

  Neem voor acties en kleurplaten ook een kijkje op onze site en wordt fan op de Nick en Nina fanpage op Facebook dan blijf je goed op de hoogte.

  Tags: interactieve kinderboeken , nick & nina , bedtijdverhaaltjes app voor , interactieve bedtijd verhaaltjes , interactieve kinderboeken voor , nick & nina app en , nick en nina apps