FREE DOWNLOAD

Sf. Dimitrie

  • SEARCH TYPE
  Sf. Dimitrie icon

  Sf. Dimitrie

  by: 36 9.2

  9.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplicatia Sf. Dimitrie pentru smartphone este pentru toti cei care doresc sa asculte sau sa recite cu voce sau launtric acatistul Sfantului Dimitrie cel Nou (Basarabov).

  Aplicatia Sf. Dimitrie face parte din seria de aplicatii Colectia ORTHODOXIA , care va cuprinde un numar de 10 aplicatii dedicate mai multor sfinti ortodocsi sau invataturii despre Sfanta Liturghie si Sfanta Biserica.

  Intr-o vreme in care omul, persoana este desfigurata si vanduta intr-un context numit generic marketing, intr-o vreme in care individului nu i se mai permite si nu i se mai ofera invitatia de descoperi latura sa launtrica ce-si asteapta redescoperirea, intr-un moment in care a fi autentic si vertical este impotriva "normalitatii" unei societati in deriva, lansam Colectia ORTHODOXIA pentru toti cei care vor sa redescopere frumusetea rugaciunii ortodoxe, a tradatiei ortodoxe, sa se redescopere pe sine in relatia cu Dumnezeu si cu ceilalti: familie si societate.

  Aplicatia Sf. Dimitrie ofera posibilitatea de a asculta rugaciuni sau acatistul Sfantului, lecturarea acatistului, viata Cuviosului, invataturi ortodoxe, interviuri video si audio (Parintele Staniloae), icoane ale Cuviosului si imagini de pelerini, precum si modul ghidat de a ajunge la Biserica in care se afla Sfintele sale Moaste, din Dealul Mitropoliei, din Bucuresti.
  Aplicatia ruleaza pe Android si estimam ca in urmatoarele saptamani va fi publica si in App Store pentru utilizatorii de iPhone.

  Users review

  from 36 reviews

  "Awesome"

  9.2