FREE DOWNLOAD

Sf. Parascheva

  • SEARCH TYPE
  Sf. Parascheva icon

  Sf. Parascheva

  by: 75 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplicatia Parascheva pentru smartphone este pentru toti cei care doresc sa asculte sau sa recite cu voce sau launtric acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva.

  Aplicatia Parascheva este prima din seria de aplicatii Colectia ORTHODOXIA , care va cuprinde un numar de 10 aplicatii dedicate mai multor sfinti ortodocsi sau invataturii despre Sfanta Liturghie si Sfanta Biserica.

  Intr-o vreme in care omul, persoana este desfigurata si vanduta intr-un context numit generic marketing, intr-o vreme in care individului nu i se mai permite si nu i se mai ofera invitatia de descoperi latura sa launtrica ce-si asteapta redescoperirea, intr-un moment in care a fi autentic si vertical este impotriva "normalitatii" unei societati in deriva, lansam Colectia ORTHODOXIA pentru toti cei care vor sa redescopere frumusetea rugaciunii ortodoxe, a tradatiei ortodoxe, sa se redescopere pe sine in relatia cu Dumnezeu si cu ceilalti: familie si societate.

  Aplicatia Parascheva ofera posibilitatea de a asculta rugaciuni sau acatistul Cuvioasei, lecturarea acatistului, viata Cuvioasei, invataturi ortodoxe, interviuri video si audio (Parintele Staniloae), icoane ale Cuvioasei si imagini de pelerini, precum si modul ghidat de a ajunge la Biserica in care se afla Sfintele Moaste, din orice locatie.

  Aplicatia ruleaza pe Android si estimam ca in urmatoarele saptamani va fi publica si in App Store pentru utilizatorii de iPhone.

  Tags: icoane ortodoxe pentru , imagini cu ascheva

  Users review

  from 75 reviews

  "Awesome"

  9.4