FREE DOWNLOAD

Sf. Spiridon

  • SEARCH TYPE
  Sf. Spiridon icon

  Sf. Spiridon

  by: 43 9.2

  9.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplicatia Sf. Spiridon pentru smartphone este pentru toti cei care doresc sa asculte sau sa recite cu voce sau launtric acatistul Sfantului Ierarh Spiridon.

  Aplicatia Sf. Spiridon face parte din seria de aplicatii Colectia ORTHODOXIA , care va cuprinde un numar de 10 aplicatii dedicate mai multor sfinti ortodocsi sau invataturii despre Sfanta Liturghie si Sfanta Biserica.

  Intr-o vreme in care omul, persoana este desfigurata si vanduta intr-un context numit generic marketing, intr-o vreme in care individului nu i se mai permite si nu i se mai ofera invitatia de descoperi latura sa launtrica ce-si asteapta redescoperirea, intr-un moment in care a fi autentic si vertical este impotriva "normalitatii" unei societati in deriva, lansam Colectia ORTHODOXIA pentru toti cei care vor sa redescopere frumusetea rugaciunii ortodoxe, a tradatiei ortodoxe, sa se redescopere pe sine in relatia cu Dumnezeu si cu ceilalti: familie si societate.

  Aplicatia Sf. Spiridon ofera posibilitatea de a asculta rugaciuni sau acatistul Sfantului, lecturarea acatistului, viata Sfantului, invataturi ortodoxe, interviuri video si audio (Parintele Staniloae), icoane ale Sfantului, precum si modul ghidat de a ajunge la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Bucuresti in care se afla o parte din Sfintele Moaste.

  Aplicatia ruleaza pe Android si estimam ca in urmatoarele saptamani va fi publica si in App Store pentru utilizatorii de iPhone.

  Tags: sf parascheva aplicatie mobile outlook srl , ridon , sf spiridon , sfantul spiridon , datine de sfintu spiridon , acatistul sfantului ierarh spiridon , acatistul sf spiridon , sf parascheva aplicatii mobile outlook srl , wallpaper sfantu spiridon

  Users review

  from 43 reviews

  "Awesome"

  9.2