FREE DOWNLOAD

Shenjat e Trafikut

  • SEARCH TYPE
  Shenjat e Trafikut icon

  Shenjat e Trafikut

  by: 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Nga ky aplikacion mund ti mësoni shenjat e trafikut, të mësoni disa rregulla bazë të trafikut si dhe të testoni njohurit e juaja dhe miqve tuaj rreth shenjave të trafikut. Suksese

  Aplikacioni u punua në bashkëpunim me Arbnor Halilin

  Tags: shenjat e trafikut , shenjat e trafikut -rrezikut , shenjet e trafikut , install shenja e trafikut , shenjat e trafikut parking