FREE DOWNLOAD

Teoriprovet MC lite

    • SEARCH TYPE
    Teoriprovet MC lite icon

    Teoriprovet MC lite

    by: 3 8.6

    8.6 Users
    rating
    FREE DOWNLOAD


    Screenshots

    Description

    TEORIPROVET MC – SVERIGES POPULÄRASTE KÖRKORTSAPP FÖR MC!

    FULLVERSIONEN INNEHÅLLER
    – 8 olika kategorier för personbil (trafikregler, personliga förutsättningar, trafiksäkerhet, miljö, fordonskännedom, manövrering, blandade och kunskapsprovet).
    – 4 olika kategorier för moped (Säkerhet, Trafikregler, blandade och kunskapsprovet).
    – 8 olika kategorier vägmärken (Förbudsmärken, påbudsmärken, varningsmärken, polismans tecken, lokaliseringsmärken, anvisningsmärken, blandade och kunskapsprovet).

    Du får även tillgång till funktionen ”Fråga trafiklärare” där har du möjligheten att skicka in dina frågor till en trafiklärare som svarar inom 4-5 timmar.

    OM APPEN
    Denna app har samma upplägg som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket för motorcykel. Totalt har vi strax över 1000 frågor med text- och bild som slumpas med hjälp av en avancerad slumpgenerator som gör att varje prov blir unikt. Frågorna är uppdelade i åtta kategorier och täcker in samtliga delar av kurslitteraturen. Appen innehåller även ett helt separat prov för att täcka in alla svenska vägmärken. Nu har vi även lagt till alla frågor för B behörighet då det kan komma frågor på den delen med på kunskapsprovet, dvs ytterligare 2000 frågor!

    Efter ett avslutad prov kan du gå igenom alla svar och läsa alla förklaringar – även till de frågor du svarat rätt på. Nu har vi även lagt till sidreferens för MC-boken för varenda fråga.

    Appen passar utmärkt för de som håller på att ta körkortet för motorcykel, men också för de som haft körkortet en längre tid och vill förbättra sina trafikkunskaper ytterligare.

    Appen uppdateras automatiskt två gånger per månad med nya teorifrågor med de senaste ändringarna från trafikförordningen, körkortslagen samt vägtrafikkungörelsen.

    Du kan alltid kontakta oss på info@gratisteori.se för att lämna dina synpunkter.

    Users review

    from 3 reviews

    "Great"

    8.6