FREE DOWNLOAD

Vocea Animalelor Onomatopoeia

  • SEARCH TYPE
  Vocea Animalelor Onomatopoeia icon

  Vocea Animalelor Onomatopoeia

  by: 622 8.8

  8.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Cum fac animalele? Câinele face "ham-ham". Puiul face "piu-piu". Vaca face "muuu!". Dar prepelița? sau găina? Dar cocoșul? Un joc de învăţare a sunetelor animalelor îndrăgit în special de copiii între 1 şi 2 ani, dar potrivit pentru copii de toate vârstele. Copiii vor învăţa numele diferitelor animale de la ţară cât şi sunetele pe care acestea le fac. Cu fiecare slide copiii vor vedea animalele iar la fiecare atingere vor afla sunetul pe care îl fac, cât şi onomatopeea corespunzătoare.

  Animalele pădurii sunt disponibile prin in-app payment pentru numai 5 lei. Copiii se pot acum delecta cu lupul, bufnița, căprioara, broasca și alte 14 animale haioase.

  Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating bun!
  Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

  Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
  Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copiii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
  Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

  Dorim să oferim o cale amuzantă şi intuitivă de a învăţa cifrele, număratul şi literele, desenatul şi coloratul, mărimi, forme şi imagini, diferenţe şi asemănări, animale şi multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor şi poveştilor noastre.
  Înglobând cele cinci arii de dezvoltare: intelectuală, creativă, emoţională, dezvoltare fizică şi dezvoltarea socială platforma Kidsopia oferă un element ajutător pentru părinţi în procesul de educare al copiilor prin joacă.

  Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
  Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

  Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
  Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
  Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

  Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

  Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

  Limbi disponibile pentru descărcare: Română, Bulgară

  Tags: aplicatii pentru copii animale , jocuri gratis animale , aplicatie sunete animale , descarca jocuri pentru gratis animale , jocuri pentru cu animale , jocuri pentru de descarcat cu animale , onomatopoeia vocea animalelor ggratis

  Users review

  from 622 reviews

  "Great"

  8.8