FREE DOWNLOAD

Alunan Istighfar Zikir Taubat

  • SEARCH TYPE
  Alunan Istighfar Zikir Taubat icon

  Alunan Istighfar Zikir Taubat

  by: AppsNeed 1.3K 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Alunan Istighfar dan Zikir Taubat Android free application for referral and learning purpose. I hope your enjoy, please comment on our software so that we can learn and develop better software in the future ..

  Alunan Istighfar dan Zikir Taubat makanan rohani untuk manfaat kita bersama..Semoga usaha kita diberkati allah.

  Perhatian, koleksi ini adalah untuk koleksi peribadi sahaja untuk dikongsikan sebagai pembelajaran dan amalan harian anda. Jika ada sebarang penambahan atau kekurangan, sila laporkan pada admin di bahagian Contact.

  Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

  Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

  ps: Jangan Lupa beri rating dan komen yang membina dan share pada keluarga dan kawan-kawan anda.. terima kasih

  Tags: zikir taubat , zikir taubat dan istighfar , istighfar taubat , teks istighfar , teks zikir munajat , alunan istighfar dan zikir taubat , alunan istighfar zikir taubat mp3 , zikir istighfar , alunan zikir dan istighfar mp3

  Users review

  from 1.267 reviews

  "Awesome"

  9.6