FREE DOWNLOAD

Ayat-ayat Ruqyah (Audio)

  • SEARCH TYPE
  Ayat-ayat Ruqyah (Audio) icon

  Ayat-ayat Ruqyah (Audio)

  by: AppsNeed 704 9.2

  9.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ayat-ayat Ruqyah Syariah Pengusir & Pembakar Jin

  Al-Fadhil Ustaz Sharhan al-shafie al-Thobibi adalah pengamal perubat Islam yang telah lama bergiat aktif dalam menguabati pesakit-pesakit misteri gangguan jin dan syaitan

  Definisi Ruqyah
  Makna ruqyah secara terminologi adalah al-‘udzah (sebuah perlindungan) yang digunakan untuk melindungi orang yang terkena penyakit, seperti panas karena disengat binatang, kesurupan, dan yang lainnya. (Lihat An-Nihayah fi Gharibil Hadits karya Ibnul Atsir rahimahullahu 3/254)

  Secara terminologi, ruqyah terkadang disebut pula dengan ‘azimah. Al-Fairuz Abadi berkata: “Yang dimaksud ‘azimah-‘azimah adalah ruqyah-ruqyah. Sedangkan ruqyah yaitu ayat-ayat Al-Qur`an yang dibacakan terhadap orang-orang yang terkena berbagai penyakit dengan mengharap kesembuhan.” (Lihat Al-Qamus Al-Muhith pada materi)

  Adapun makna ruqyah secara etimologi syariat adalah doa dan bacaan-bacaan yang mengandung permintaan tolong dan perlindungan kepada Allah Subhanahu wa Ta’ala untuk mencegah atau mengangkat bala/penyakit. Terkadang doa atau bacaan itu disertai dengan sebuah tiupan dari mulut ke kedua telapak tangan atau anggota tubuh orang yang meruqyah atau yang diruqyah. (Lihat transkrip ceramah Asy-Syaikh Shalih bin ‘Abdul ‘Aziz Alus-Syaikh yang berjudul Ar-Ruqa wa Ahkamuha oleh Salim Al-Jaza`iri, hal. 4)
  Tentunya ruqyah yang paling utama adalah doa dan bacaan yang bersumber dari Al-Qur`an dan As-Sunnah. (Ibid, hal. 5) [Sumber asysyariah]

  Perdengarkan rukyah ini
  Dengar MP3 RUQYAH SYARIAH sehingga tamat menggunakan HEADPHONE dengan volume yang kuat. Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini baik dimulut atau dihati. Perhatikan setelah selesai: denyutan jantung makin kencang, badan begegar, ada benda bergerak-gerak bawah kulit, mengantuk/menguap, batuk, gelisah, panas di tengkuk dll.

  Jika ada mengalami sebahagian simptom-simptom di atas, kemungkinan besar ada jin yg menghuni tubuh anda. RUQYAH MP3 amat bagus diperdengarkan 3 kali sehari bagi mereka yg mengalami gangguan jin,kerana fadhilat ayat-ayat tersebut amat mustajab bagi mengusir jin-jin jahat/sihir serta memagar diri kita.

  Kesannya selepas baca zikir itu adalah kita akan sendawa… Kira jin-jin dalam badan tu sakit dan kepanasan..Dengan mendengar MP3 ruqyah ini, insyaAllah mampu menyembuh segala penyakit misteri antaranya: Fikiran runsing/jiwa gelisah/khayalan, Pembatal Sihir, Saka/Santau, Pagar Rumah (Pengusir Jin & Syaitan), Ketenangan Rumah tangga, Anak-anak meragam/menagis tengah malam, Penambat kasih sayang antara anak/ibu bapa, Pendarahan berpanjangan bagi wanita (istihadah), Menguatkan ingatan dan hafalan dalam pembelajaran...

  Cara Menggunakan MP3 Ruqyah
  Bagi kesihatan diri dan keluarga,pasangkan mp3 ini didalam rumah/premis perniagaan 3 kali sehari atau pasangkan dari malam sampai pagi (auto repeat).

  Bagi pesakit gangguan jin, dilarang memasangnya di dalam kereta, kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan.

  Bagi anak-anak yang menangis diwaktu malam,anda perlu pasangkan dengan kuat,insyaAllah jin/syaitan akan lari dari mengganggu anak-anak anda.

  Untuk merawat histeria, sihir, saka dan lambat jodoh, sediakan 3 botol besar air mineral,buka penutupnya dan pasangkan mp3 ruqyah ini 3 round sebelah air tadi (kira-kira 1 jam 20minit). Air tadi dibuat minum seteguk untuk 3x sehari dan lakukan hari berikutnya sehingga air tadi habis. Tiap-tiap lepas solat perlu baca qursy 3 kali dan al insyirah 3 kali secara istiqomah. Kemudian sebelah malamnya pula, mp3 ruqyah ini hendaklah dipasang dari malam sampai pagi selama sebulan.

  Bagi memulihkan rumah/premis perniagaan yang bermasalah, cuma pasangkan 3 kali sehari untuk 3 hari berturut-turut.

  *BAGI UNTUK MENDAPATKAN KESEMBUHAN YANG MAKSIMUM BILA MENDENGAR MP3 RUQYAH INI,SILA PEJAMKAN MATA DAN DENGAR SEHINGGA TAMAT TANPA MENGIKUT BACAANNYA DIMULUT ATAUPUN DIHATI*

  Tags: rukyah ustaz sharhan , ayat ruqyah ustaz sharhan , ruqyah syariah ustaz sharhan , ayat ruqyah ustaz sharhan mp3 , cd ruqyah ustaz sharhan , ayat rukyah ustaz sharhan , surah ruqyah ustaz sarhan , ayat batal sihir ustaz sarhan mp3 , bacaan ruqyah ustaz sharhan

  Users review

  from 704 reviews

  "Awesome"

  9.2