FREE DOWNLOAD

Bancuri

  • SEARCH TYPE
  Bancuri icon

  Bancuri

  by: 174 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Colectie de peste 4000 de bancuri romanesti

  Utilizarea aplicatiei Bancuri

  Bancuri este o aplicatie simpla si utila care iti ofera posibilitatea de a gasi cele mai amuzante bancuri dintr-o lista de peste 4000 de bancuri romanesti.
  Foloseste aplicatia ca si propria ta baza de date cu bancuri in limba romana.

  Pentru utilizarea aplicatie urmeaza pasi urmatori:

  - Selecteaza categoria de bancuri care doresti sa o vizualizezi
  - Selecteaza bancul din lista de bancuri pentru categoria selectata
  - Citesta bancul, iar daca iti place si doresti, trimite-l prietenilor prin SMS. Navigheaza la bancurile urmatoare folosind butoanele de navigare.

  Rasul este medicamentul secolului XXI. Orice gluma, banc romanesc sau o întâmplare amuzanta sunt binevenite după o zi dificila de munca si nu numai.
  Aceasta aplicație este precum un izvor nesecat de ras si voie buna disponibil non-stop pe device-ul tau. Dispunand de o gama variata de bancuri si glume aplicația are scopul de a te binedispune constant in orice zi si la orice ora. Eroii tai preferati, bula, strula , vasile, ion si maria, un moldovean, un oltean un ardelean, sunt doar câțiva din "artistii" umorului romanesc care te vor face sa razi in hohote.
  Dacă nu ești un maestru in a spune bancuri sau nimeni nu rade la glumele tale aceasta este șansa ta sa te auto-perfectionezi cu cele mai tari bancuri zi de zi.
  Organizează cu prietenii concursuri de bancuri si vei fi surprins de audiență pe care o vei avea spunând bancurile din aceasta aplicatie. Cu aceasta aplicație instalata ești abonat la peste 4000 de bancuri romanesti care te vor tine ocupat. Si nu uita: zâmbeste, rade, rade in hohote si bucura-te de viata. Viata este scurta, merita traita razand.

  Bucurate de cat mai multe Bancuri!

  Tags: bancuri , aplicatii bancuri in romana , descarca gratis bancuri pt , bancuri romana , findus .glume

  Users review

  from 174 reviews

  "Great"

  7.8