FREE DOWNLOAD

Cara Didik Anak Pintar

  • SEARCH TYPE
  Cara Didik Anak Pintar icon

  Cara Didik Anak Pintar

  by: Zainor Apps 103 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Panduan Cara Didik Anak Pintar Beriman: Panduan Khas Untuk Ibubapa Dan Bakal Ibubapa

  Topik yang dikupas ialah mengenai takrifan anak pintar, takrifan anak soleh/solehah, kesilapan dalam mendidik anak, cara mendidik anak menurut Al-Quran, mendidik anak mengikut umur, panduan bagaimana hendak mendapat anak pintar, rahsia pemakanan dan amalan sihat ulama terdahulu, amalan makanan untuk kecerdasan otak, petua belajar cemerlang, teknik hafalan dan berbagai topik berkaitan mendidik anak pintar dan beriman.

  Aplikasi ini dibangunkan dengan harapan dapat menyebarluaskan buku panduan yang ditulis dan diolah oleh Fauzi Ahmad, bagaimana mahu mendidik anak menjadi pintar dan beriman. Segala gus membantu kita semua dalam memastikan tugas mendidik anak cemerlang dan beriman akan menjadi amalan dan keazaman berterusan.

  Ianya PERCUMA dan tidak boleh dijual. Anda boleh gunakan ia sepanjang masa dan sumber rujukan yang amat mudah dibawa ke mana sahaja. Semoga menjadi bekalan ilmu sewaktu anda benar-benar memerlukan untuk orang yang tersayang.

  Kami juga amat menghargai jika anda dapat memberikan kredit kepada penulis panduan ini dan penerbit aplikasi ini dalam bentuk ingatan dan doa. Terima kasih.

  PERHATIAN:

  Aplikasi ini mengandungi ebook dalam bentuk pdf. Jika anda tidak dapat membuka butang aplikasi, sila download aplikasi pdf reader untuk membaca bahan yang disediakan.

  Users review

  from 103 reviews

  "Great"

  8.2