FREE DOWNLOAD

DELTA TV

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Als klant van DELTA kunt u met de nieuwe DELTA TV app kijken naar 50 zenders uit het televisieaanbod van DELTA. Welke zenders u kunt bekijken, is afhankelijk van uw televisieabonnement. Ook biedt de app een actuele tv gids van deze 50 zenders. Deze app is bedoeld voor alle klanten van DELTA met een televisie-abonnement (TV Basis) en een ZeelandNet internetabonnement.
   
  Naast live tv kijken en de tv gids kan ook gebruik gemaakt worden van:
  Programma Gemist: kijk uw favoriete programma’s tot 7 dagen geleden terug
  Begin Gemist: kijk programma’s die net begonnen zijn terug vanaf het begin
  Opnemen: neem uw favoriete programma’s op. U heeft 250 uur aan opslagruimte beschikbaar.
   
  Bovenstaande interactieve mogelijkheden zijn beschikbaar op de 25 meest populaire zenders, maar worden later ook beschikbaar op andere zenders. Het is bovendien mogelijk om programma’s (terug) te kijken waar je ook bent: binnenhuis via WiFi en buitenshuis via een mobiele dataverbinding.

  Let op: programma’s (terug)kijken over een mobiele dataverbinding gaat wel ten koste van uw mobiele databundel.
   
  Programma Gemist, Begin Gemist en Opnemen is alleen mogelijk voor klanten met een abonnement op Alles-in-1 Premium of Super of Alles-in-1 Zakelijk Standaard of Premium. Wel is er de mogelijkheid om Opnemen als aparte abonnement af te nemen voor € 5,50 per maand.
   
  Om gebruik te kunnen maken van de app dient u in te loggen met uw DELTA-account. Heeft u nog geen DELTA-account, dan kunt u deze aanmaken via https://account.delta.nl. Zorg ook dat uw abonnementsgegevens van ZeelandNet en Digitale TV (indien van toepassing) zijn gekoppeld aan uw account, zodat u gebruik kunt maken van de DELTA TV app.
   
  Minimale vereisten en voorwaarden:
  Deze app werkt alleen op toestellen met Android 4.4 en hoger.
  Het kan voorkomen dat de app niet optimaal werkt op apparaten met een rooted besturingssysteem.
  Indien u de DELTA TV app installeert, verklaart u ons privacybeleid en onze te hebben gelezen en hiermee akkoord te zijn. Deze zijn te vinden op onze website: www.zeelandnet.nl/overzeelandnet/privacybeleid
   
  Disclaimer
  Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan er een fout of onvolledigheid in zijn geslopen. DELTA kan niet aansprakelijk worden gesteld of instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en inhoud van de app.

  Tags: delta tv , voor een goede werking van de app, en om de rechten van contentpartijen , deltatv doet het niet , deltatv op

  Users review

  from 1.514 reviews

  "OK"

  4.2