FREE DOWNLOAD

Elisa Viihde

  Elisa Viihde icon

  Elisa Viihde

  by: 5.7K 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Lataa Elisa Viihde -sovellus puhelimeen ja tablettiin ja nauti sarjoista, ohjelmista sekä elokuvista missä vain, milloin vain!

  Elisa Viihde -sovelluksessa on valtavat 2500 tuntia tallennustilaa. Voit siis tallentaa kätevästi ohjelmat ja elokuvat älypuhelimella tai tabletilla ja viihtyä niiden parissa silloin kun se sinulle sopii. Voit katsoa tallenteita 3G, 4G tai wifi-yhteydellä, aina parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

  Saat tilattua puhelimeesi ja tablettiisi myös videovuokraamon huippuelokuvia ja ohjelmakirjastojen sarjoja. Aitio-ohjelmakirjasto tarjoaa huikean kattauksen suosittuja sarjoja, joita et mistään muualta näe. Katso vaikkapa Venla-ehdokkuuksia kahminut Mikko Leppilammen ja Iina Kuustosen tähdittämä Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat tai Ismo Leikolan oma komediasarja, jossa pääset kurkistamaan tämän maailman hauskimman miehen elämään. Mukana on myös ulkomaisia suosikkielokuvia sekä eniten suomalaisia elokuvia.

  HBO Nordic on taas ohjelmakirjasto, jossa sinua hemmotellaan lukuisilla laatusarjoilla ja useilla tuotantokausilla. Lisäksi Ruutu-ohjelmakirjasto tuo puhelimeesi tai tablettiisi Nelosen ohjelmat suorana tai tallenteina, miten vain haluat.

  Lasten viihdyttämisestä huolehtii Elisa Viihteen SF Kids, tässä ohjelmakirjastossa on tarjolla yli tuhat jaksoa lasten suosikkihahmoja, ohjelmia löytyy varmasti jokaisen lapsen makuun. Ja mikä helpointa, lasten on mukava katsella lempiohjelmaansa puhelimestasi tai tabletistasi.

  Elisa Viihde -sovelluksen ominaisuudet:

  - Valtava tallennustila, yli 2500 tuntia
  - Etätallennus ja sarjojen ja elokuvien katselu älypuhelimesta ja tabletista aina parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla
  Tilattavissa lisämaksusta:
  - Elisa Viihteen videovuokraamo
  - Elisa Viihteen ohjelmakirjastot: Elisa Viihde Aitio, Lasten Suosikit, HBO Nordic ja Ruutu

  Chromecast-tuki Androidilla mahdollistaa tallenteiden katselun myös TV-ruudusta.

  Tags: elisa viihde , elisaviihde , elisa viihde mobiili , elisa , ohjelmaopas , viihde , elisa androi , anroid elisa viihde , elisa viihde widget

  Users review

  from 5.663 reviews

  "Great"

  7.8