FREE DOWNLOAD

FILMI IM

  • SEARCH TYPE
  FILMI IM icon

  FILMI IM

  by: Development.apk (Dev.apk) 381 6.6

  6.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  FILMI IM:
  Support: http://devapk.reticulasoft.com/
  ==============================
  Development.apk: V 1.2.1
  ----------------
  http://www.facebook.com/development.apk
  ----------------
  Filmi Im new Update: Albanian Movies
  Filmi im is an online application for watching HD movies.
  Filmi im is an Albanian (Albania) edition (HD movies with Albanian Subtitles).
  This application will update the movie titles frequently.
  Dev.apk is working on 3D online move version of this app (to be watched on phones like Evo 3D).
  ALBANIA - ALBANIAN SUBTITLES - TITRA SHQIP
  -----------------
  Pershkrim shtese per Shqiperine dhe Shqiptaret:
  '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
  Flixster.al ka per qellim argetimin duke ofruar filma me cilesi superiore. Teknologjite e perdorura nga flixster.al jane fjala e fundit e arritjeve ne fushen e internetit. Ne Ofrojme filma HD dhe per her te pare ne shqiperi edhe ne bote OFROJME FILMA 3D ONLINE. Teknologjia 3D streaming (online) eshte perdorur edhe me pare nga youtube apo disa faqe te tjera te vogla por asnjera nuk Ofron Filma, kshu qe ne jemi te Paret. Ne Do i japim Ballkanit ate qe u eshte privuar nga faqet e medha nderkombtare qe kane sherbim te ngjashem por qe nuk e ofrojne ne Ballkan.

  Tags: filmi im lista filmave , filma te huaj me titra shqip , filma te huaj , filma te vjeter me titra shqip , filma te fundit me titra shqip 2013 , filmi , filmi im , filma me titra shqip per , filma shqip te ringtones 2012

  Users review

  from 381 reviews

  "Good"

  6.6