FREE DOWNLOAD

Filmi Shqip

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  "Filmi Shqip"
  Eshte nje aplikacion qe i kushtohet filmit shqip.

  Filmat qe jane te vlefshem per tu pare qe tani ne aplikacionin "Filmi Shqip"
  Jane si me poshte

  1- "Zonja Nga Qyteti"

  2- "Nje Shoqe Nga Fshati"

  3- "Perralle Nga e Kaluara"

  4- "Beni Ecen Vete"

  5- "Kapedani"

  6- "Mengjese Lufte"

  7- "Zevendesi i Grave"

  8- "Balle Per Balle"

  9- "Dy Here Mat"

  Por nuk do mbetet me kaq "Filmi Shqip" eshte nje aplikacion qe do te perditesohet ne
  vazhdimesi me filma te rinj.
  Urojme qe te gjithe qe do shkarkojne aplikacionin "Filmi Shqip" te provojne kenaqesine
  me te cilen ne e ndertuam kete aplikacion.

  "Filmi Shqip" ne asnje rast dhe per asnje arsye nuk reklamon te drejta mbi veprat e paraqitura
  prej tij.
  "Filmi Shqip" eshte nje aplikacion qe eshte munduar te paraqese ne menyre sa me te
  organizuar veprat qe tashme jane te publikuara ne rrjete sociale si "youtube" nen licensen e
  veprave publike.

  Users review

  from 62 reviews

  "Great"

  7.8

  Users comments for Filmi Shqip

  Sejdi Sejdi

  by Sejdi Sejdi

  Nov 09, 2015  |  "Awesome"

  Super aplikacion

  Suley Ruta

  by Suley Ruta

  Apr 08, 2015  |  "Awesome"

  Application I mirë