FREE DOWNLOAD

Himpunan 25 Zikir Pilihan

  • SEARCH TYPE
  Himpunan 25 Zikir Pilihan icon

  Himpunan 25 Zikir Pilihan

  by: AppsNeed 431 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Himpunan Zikir Munajat Android free application for downloading and sharing. I hope your enjoy, please comment on our software so that we can learn and develop better software in the future ..

  Himpunan Zikir Munajat (audio) mengandungi 25 zikir-zikr pilihan terbaik.

  Perhatian, koleksi ini adalah untuk koleksi peribadi sahaja untuk dikongsikan sebagai pembelajaran dan amalan harian anda. Jika ada sebarang penambahan atau kekurangan, sila laporkan pada admin di bahagian Contact.

  Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

  Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

  ps: Jangan Lupa beri rating dan komen yang membina dan share pada keluarga dan kawan-kawan anda.. terima kasih

  Tags: zikir harian mp3 , himpunan zikir harian mp3 , koleksi zikir harian mp3 , koleksi zikir , mp3 zikir harian , zikir munajat , zikir munajat harian free mp3 , himpunan zikir harian , himpunan zikir mp3

  Users review

  from 431 reviews

  "Awesome"

  9.4