FREE DOWNLOAD

Jodoh Mu

  • SEARCH TYPE
  Jodoh Mu icon

  Jodoh Mu

  by: Zainor Apps 1 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplikasi Jodoh Mu mengandungi ceramah dalam Bahasa Malaysia dan Indonesia mengenai topik Jodoh. Di samping itu ia juga menyediakan maklumat pasangan pilihan anda di luar sana yang sedang mencari pasangan yang berkenaan di hati melalui laman web pilihan.

  Aplikasi ini bertujuan untuk memudahkan anda mengikuti ceramah-ceramah hebat mengenai topik Jodoh Mu dari YouTube. Sila pilih butang yang disediakan dan anda akan dipaparkan senarai video ceramah berkenaan. Klik pada episod yang anda mahukan dan hayati ceramah hebat kesukaan anda.

  Pilih juga laman web untuk menjadi medan pencarian pasangan anda. Selamat mencuba!

  Tag: Cari Jodoh, Pencarian Jodoh, Soal Jodoh, Jodoh dan Takdir, Mencari Jodoh, Jodoh Pilihan, Jodoh Anda, Urusan Jodoh, Laman Jodoh, Pusat Pertemuan Jodoh, Halaman Mencari Jodoh, Medan Pencarian Jodoh, Pusat Jodoh, Bertemu Jodoh, Halaman Jodoh, Jodohku, Jodohmu, Ramalan Jodoh

  DISCLAIMER!!!!
  Aplikasi ini bertujuan untuk memudahkan anda melayari pautan laman web untuk mencari bakal pasangan anda. Ia menyediakan pautan ke laman web pilihan dengan cara yang tersusun. Namun kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang isu cetak rompak, kerugian, kemalangan dan sebarang perkara yang memudaratkan di mana aplikasi ini hanya memberi pautan ke laman web yang diperolehi daripada DOMAIN AWAM seperti seadanya.

  ------------------------------------------------------
  DISCLAIMER!!!!
  This app just provides links to access the videos in an organized way and we are not responsible for any copyright issues as the app gives access to YOUTUBE videos and other links AVAILABLE ON PUBLIC DOMAIN as is.
  ------------------------------------------------------

  Users review

  from 1 reviews

  "Good"

  6