FREE DOWNLOAD

Moppen & Meer

  • SEARCH TYPE
  Moppen & Meer icon

  Moppen & Meer

  by: Sherdle 99 7.2

  7.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De moppen app met de meeste functies! Meer dan alleen moppen.

  Get Social, Voeg je eigen mop toe, krijg de meeste likes en kom boven aan de lijsten! Bekijk moppen van anderen en stem!

  Get Visual, Nu met een uitgebreide plaatjes functie, krijg de grappigste posts van 9gag automatisch op je telefoon, dus elk uur weer wat nieuws!

  Get entertained, Met uren aan grappige filmpjes, zorgvuldig en persoonlijk geselecteerd door onze crew, heb je uren kijkplezier, natuurlijk kun je ook zelf filmpjes suggereren.

  Get a laugh, Met de top moppen functie, vind je altijd een mop om lekker met je familie en vrienden te delen, of om gewoon lekker zelf te lezen.

  Just for you, Altijd gratis ondersteuning op crew@sherdle.com en geen advertenties!

  Behalve moppen bevayt de app nog veel meer zoals:
  - Alle plaatjes van 9gag, automatisch geüpdatet!
  - Grappige filmpjes van humoristische programma's zoals Komt een man bij de dokter, Wat als? en Koefnoen!
  - Leuke filmpjes van cabaratiers zoals Jochem Myer en Najib Amhali.
  De app heet dus niet voor niets moppen EN MEER!

  Download onze moppen app dus snel!

  Nu nog sneller dan de "De leukste moppen" app!
  Voor vragen of tips, mail ons: Crew@sherdle.com

  Zoals hierboven al vermeld is, is het mogelijk om je eigen moppen toe te voegen! Anderen kunnen dan op jouw mop stemmen. Hoe leuker de mop, hoe hoger hij aan de moppenlijst komt te staan. Als je mop een hele hoge waardering houdt, voegen wij de mop toe aan het top-moppen gedeelte! De moppen in het top-moppen gedeelte zijn speciaal door ons geselecteerd. Ze worden niet alleen ingestuurd, wij gaan zelf ook actief op zoek naar leuke nieuwe moppen op verschillende sites.

  Deze mop kan grove moppen bevatten! Ook kan het voorkomen dat er te grove of racistische moppen worden toegevoegd door gebruikers van de app. Wij zullen vaak controleren op dit soort moppen, maar kunnen niet uitsluiten dat deze moppen enige tijd zichtbaar zijn en zijn daarom uiteraard niet verantwoordelijk voor dit soort moppen, we betreuren het dat er mensen zijn die het nodig vinden om dit soort moppen te plaatsen.

  Het is mogelijk om als gebruiker grove moppen te rapporteren, en wij zullen dan ook actie ondernemen zodra wij bericht ontvangen.

  De Moppen & Meer App is een nieuwe app, die kan worden gezien als een nieuwe versie van De Leukste Moppen App, die ook door ons gemaakt is. Verschillen tussen beide Moppen-apps:
  - Moppen die Gebruikers insturen, worden direct geplaatst, en andere gebruikers kunnen er op stemmen. Voorheen ging het plaatsen van de moppen handmatig.
  - Plaatjes van 9gag worden automatisch geüpdatet, voorheen ging dit handmatig.
  - Er zijn nu filmpjes toegevoegd. Deze filmpjes komen van humoristische programma's zoals Komt een man bij de dokter en Wat als?, maar ook van cabaretiers zoals Jochem Myer en Najib Amhali. Er zijn nog een aantal ander soort filmpjes. Zelf een grappig filmpje insturen? Stuur je grappige filmpje naar crew@sherdle.com! Alvast bedankt.

  Moppen & Meer App:
  Moppen, Moppen, Moppen en nog eens Moppen, en ook nog eens leuke plaatjes en filmpjes!

  We wensen je heel veel lach-plezier bij onze moppen app!

  Tags: moppen, jokes, 9gag, grappig, de beste, de leukste, gratis, no-ads, ad-free, support, sherdle, komt een man bij de dokter, wat als?, Jochem Myer, Najib Amhali, Cabaretiers

  Grappige moppen, grappige plaatjes, grappige filmpjes, kortom: GRAPPIG!

  Tags: komt een man bij de dokter mop inzenden , inzenden komt een man bij de dokter , komt een man bij de dokter mop insturen , lijst van grappige humor entertainment sites , mop insturen komt een man bij de dokter , nahib amhali , racistische moppen

  Users review

  from 99 reviews

  "Great"

  7.2