FREE DOWNLOAD

mtel open IPTV - TV program

  • SEARCH TYPE
  mtel open IPTV - TV program icon

  mtel open IPTV - TV program

  by: Mihajlo Savic 126 6.6

  6.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Problem sa provajderom podatakza za programsku šemu je riješen tako da aplikacija ponovo radi.

  Novo: Podrška za programe iz Pink paketa. Nažalost, m:tel nije raspoložen da korisnicima ove aplikacije obezbijedi kvalitetnije podatke o emisijama i programima tako da od naprednih funkcija za sada nema ništa.

  Ova aplikacija omogućava jednostavno praćenje rasporeda emitovanja TV programa velikog broja TV stanica dostupnih preko mtel IPTV usluge pomoću Android uređaja.

  Ova aplikacija koristi pristup Interetu samo kada joj vi dozvolite i ne šalje nikakve lične podatke sa vašeg uređaja. Aplikacija može da radi i kada je instalirana na SD karticu. Aplikacija je dizajnirana tako da logično koristi ekran vašeg uređaja: na mobilnom telefonu vertikalno - jedna kolona, na većem mobilnom horizontalno - dvije kolone, na tablet uređaju horizontalno - 3 kolone (gdje je izvodljivo).

  Za izvor podataka se koristi servis m:tel open IPTV programske šeme dostupan na www.mtel.ba sajtu. Na osnovu dostupnih podataka u HTML formatu se generiše serija XMLTV formatiranih dokumenata koji se skidaju iz aplikacije prema željama korisnika. Sav potreban HTML sadržaj je reda veličine nekoliko MB dok se XMLTV fajlovi serviraju u kompresovanom obliku i ne prelaze nekoliko KB po programu.
  Napomena: m:tel ima sporadične probleme sa podacima za programsku šemu. Kako podaci izvorno potiču sa http://www.mtel.ba/programski-vodic ukoliko uočite neki problem, prvo pogledajte da li isti problem postoji i u programskom vodiču (nepostojanje programa za stanicu, netačan raspored, itd). Ovaj problem se manifestuje na sljedeći način: iako ste osvježili podatke aplikacija tvrdi da nema nikakvih unosa (jer su dostupni podaci samo za prethodne dane na mtel.ba sajtu).

  Iako je aplikacija napravljena u okviru m:tel Android liga 2 takmičenja (http://androidliga.mtel.ba/) ukoliko bude postojala želja korisnika i dobra volja ljudi iz m:tel-a planirano je proširenje funkcionalnosti (kvalitetniji i detaljniji podaci o TV programu, naručivanje video on demand sa mobilnog, itd).

  Tags: tv program embed , info , iptv poboljsanje , mtel open iptv , tv raspored mtel

  Users review

  from 126 reviews

  "Good"

  6.6