FREE DOWNLOAD

Pod Alpami

  • SEARCH TYPE
  Pod Alpami icon

  Pod Alpami

  by: 42 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Na enem mestu zbrane najbolj smešne in zabavne fore/izjave iz vseh kotičkov na sončni strani Alp, katere lahko poslušate ali pa si jih nastavite kot zvonjenje.

  Medtem ko spite, počivate, ste na poti ali morda v službi, se na resnično sončni strani Alp vaši prijatelji, znanci, sovrstniki ali pa celo popolni neznanci - ZABAVAJO. Njihova zabava nima mej. Morda so pregloboko pogledali v kozarec, morda so se spotaknili ob lastno inteligenco, morda je takšen zgolj njihov način življenja. A narava jih opazuje. Mnogokrat tudi fotografski ali snemalni objektivi. In mi smo tukaj da jih izsledimo. Naša očesa bdijo nad takšnimi zanesenjaki in jih hočejo predstaviti vam. Na pladnju. Pravzaprav na vašem mobilnem telefonu.

  Uživate ob ogledu smešnih, zabavnih in drugačnih zvočnih posnetkov naših in vaših sosedov? Se namuznete kadar sosedu crkne krava? Potem ste na pravem mestu. Priskrbite si svoj izvod naše aplikacije in se naposlušajte najbolj zabavnih izjav. Ste predrzni? Nič lažjega. Zvok po vaših željah si lahko nastavite kot zvonjenje, kot opozorilo ob prejetem sms sporočilu ali pa kar kot jutranjo budilko. Izbira je povsem vaša.

  Imate tudi sami na zalogi kakšen posnetek, ali pa ste ga zgolj opazili na kakšnem izmed portalov? Pošljite nam posnetek v čim boljši kvaliteti, mi pa ga bomo po svojih močeh obdelali in dodali v aplikacijo.

  Obilo zabave :D

  Users review

  from 42 reviews

  "Great"

  8.2