FREE DOWNLOAD

Port du Soleil

  • SEARCH TYPE
  Port du Soleil icon

  Port du Soleil

  by: 9 8.6

  8.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Välkommen till Port du Soleil 2013!

  Med vår app vill vi att du checkar in så att vi kan ge dig den viktigaste och bästa informationen först av alla våra gäster. I app-en kommer vi att skicka upp info om stora event, aktuella Dj-bokningar, lägga upp riktigt bra erbjudanden, köföreträde med vip access, möjlighet till fri entré och annat som händer kring klubben.

  Efter tre år på Hamngatan och tre år på Kajskjul 8 är det återigen dags för en ny destination för Port du Soleil. Vi tar med oss vår varma Marrakech-inredning, vår tro att det är möjligt att flytta berg om du är tillräckligt övertygad och vi tar med oss vår starka ambition att skapa krog- och klubbhistoria i Sommar-Göteborg. Och Port du Soleil har landat in på en väldigt bra plats på den kreativa musikscenen Brewhouse i Gårda som med lång erfanenhet av stora musikaktiviteter kommer att stärka Port du Soleil. Läget är mer centralt med bara en kort promenad från Avenyn rakt ner från Götaplatsen och har stora möjligheter att återigen bli sommarens favoritställe.

  Konceptet med en riktigt bra matsal i en unik dekor och en förväntansfull förkväll som senare övergår i en internationell sommarklubb fyller vi i år med Peacock Dinner Clubs asiatiska kök, en som vanligt stark dj line-up och stans kanske gladaste och bästa personal. En stor magisk terrass byggs i flera etager i kvällssolen och såklart en riktigt galen nattklubb som svarar upp till era högsta förväntningar.

  Hela sommaren, torsdagar till lördagar från 20.00 – 03.00, kommer vi servera mat- och klubbupplevelser i världsklass.

  Vi kommer på nytt att skapa total eufori under sommarens heta kvällar tillsammans med er.

  Håll i er – Port du Soleil flyger på nytt!!

  Port du Soleil / Brewhouse

  Tags: port du soleil vapp lista , vapp kö

  Users review

  from 9 reviews

  "Great"

  8.6