FREE DOWNLOAD

RO LOTO 6/49 - 3 variante

  RO LOTO 6/49 - 3 variante icon

  RO LOTO 6/49 - 3 variante

  by: 120 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  RO LOTO 6/49 - True random number generator for 6/49 romanian lottery.

  Generator de numere pur aleatoare.

  Aplicatia permite salvarea a trei variante (simple sau scheme reduse) ce pot fi ulterior verificate prin compararea cu numerele extrase si afisarea categoriilor de castig. Frecventa de aparitie a numerelor extrase de-a lungul timpului este prezentata in forma grafica.

  De ce numere pur aleatoare?

  Desi conform teoriei probabilitatilor toate variantele au sanse egale de a fi extrase, in practica jucatorii elimina din start anumite combinatii care nu par a fi tocmai aleatoare din punct de vedere vizual, ca de exemplu liniile drepte sau formele geometrice regulate (patrate, dreptrunghiuri, etc.). De asemenea, exista o preferinta clara a jucatorilor pentru numerele care semnifica date calendaristice importante (zile de nastere), acestea fiind alese mult mai des, desi nu sunt extrase cu o frecventa mai mare.

  Alegerea prin metode pur aleatoare a numerelor jucate la loto are marele avantaj de a nu elimina din start toate acele variante care nu sunt considerate a fi eligibile din punct de vedere vizual, lipsa de semnificatie a numerelor generate de aplicatie fiind de natura sa elimine orice forma de subiectivism, variantele jucate fiind exclusiv rodul hazardului, sansei si intamplarii.

  Users review

  from 120 reviews

  "Great"

  7.8