FREE DOWNLOAD

Távirányító

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Az alkalmazással az okostelefon Távirányítóvá változtatható. Gyors összerendelés után az alkalmazáson keresztül vezérelheted az IPTV-vevőegységet.
  Az alkalmazás csak a Telekom IPTV szolgáltatáshoz adott IPTV-vevőegységekkel működik együtt, más készülékek vezérlésére nem alkalmas.
  Fontos, hogy az összerendelés elvégzéséhez a mobil eszközödnek egyazon helyi hálózatban kell lennie az IPTV-vevőegységgel, vagyis Wi-Fi-n keresztül ugyanarra a digitális elosztóra kell csatlakoznod. Összerendelés előtt a digitális elosztó újraindítására lehet szükség.
  Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben optikai hálózaton veszed igénybe IPTV szolgáltatásunkat, akkor az alkalmazást nem tudod használni.
  A Távirányító összerendelését a távirányító kék gombjával indítható Alkalmazások vagy az IPTV Menü -> Extrák -> Összerendelés menüpontot kiválasztva érheted el. Mindössze az itt generált QR kódot kell alkalmazással beolvasnod, és az IPTV-vevőegységet máris irányíthatod mobilodról.

  - a ház bármely pontjáról vezérelhető IPTV-vevőegység Wi-Fi kapcsolat segítségével,
  - QR kódos összerendelés támogatása,
  - egyszerűsített alapnézet a fő távirányító funkciókkal,
  - egyszerű ujjmozdulatokkal vezérelt távirányító funkciók,
  - éppen futó műsorokról részletes műsorinformáció,
  - kedvenc csatornák jelölése,
  - csatornalista alapján történő csatornaváltás,
  - több vevőegységgel történő összerendelés, a vevőegységek közötti egyszerű váltási lehetőséggel.

  Tags: távirányító , thome iptv távirányító , tavirsnyito v3.0.4 , iptv távirányító , tablet távirányító , iptv távirányító letöltés , ups távirányító letöltés , tablet távirányítás dal , távirányítás tablettel

  Users review

  from 2.909 reviews

  "Great"

  7.4