FREE DOWNLOAD

TV 2 PLAY

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Er du til nyheder, sport eller underholdning? TV 2 PLAY har det hele og er en streamingtjeneste, hvor du har fri adgang til alle TV 2s livekanaler og har mulighed for at følge med i serier og programmer.

  Gik du glip af seneste 19 NYHEDERNE, skal se de nyeste Klovn-afsnit, skal du se, eller bare gense dit yndlings Dybvad-klip for femte gang?

  Alt dette og meget mere kan du se på TV 2 PLAY.

  Med TV 2 PLAY har du ubegrænset adgang til alle TV 2s kanaler, programmer og tv-serier. Du kan se snigpremierer på serier og programmer, før alle andre. Uanset om du er på farten eller hjemme i sofaen.

  Med et TV 2 PLAY-abonnement for dig og hele familien er I sikret adgang til:

  Programmer fra alle TV 2s kanaler – TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI

  Serier og underholdningsprogrammer – Landmand søger kærlighed, Vild med Dans, Toppen af poppen, Rita, Perfekte steder, Badehotellet, Sukkertoppen, Dicte, Kurs mod fjerne kyster, etc.

  Comedy og satire – Natholdet, Dybvad, Klovn, Danish Dynamite, Ditzel all Inklusiv, etc.

  Små og store sportsbegivenheder som Tour de France og Vuelta a España

  Nyheder og magasiner fra TV 2 NEWS

  Film – nye og ældre, såvel som danske og udenlandske

  Ubegrænset adgang til TV 2 PLAYs serier og programmer uanset tid og sted

  Hent vores gratis app som en del af dit abonnement, og du kan med det samme se vores indhold af film, serier og programmer på alle dine devices. Har du ikke et abonnement, kan du få 30 dages gratis TV 2 PLAY-abonnement.

  Du kan vælge mellem:

  Hele pakken uden reklamer

  Du får alle TV 2s seks livekanaler samt fuld adgang til alt indhold på TV 2 PLAY (samt ekstra eventkanaler). Almindelige reklameblokke indgår stadig på livekanalerne, men du får ikke reklamer ved on demand-programmer.

  Hele pakken med reklamer

  Du får alle TV 2s seks livekanaler samt fuld adgang til alt indhold på TV 2 PLAY (samt ekstra eventkanaler). Almindelige reklameblokke indgår på livekanalerne, og inden hvert on demand-program vises en kort reklameblok, som du kender det fra tv.

  Der vises ikke reklamer før børneindhold.

  Basispakken uden reklamer

  Du får adgang til alle on demand-programmer på TV 2 PLAY – uden TV 2s livekanaler.

  Basispakken med reklamer

  Du får adgang til alle on demand-programmer på TV 2 PLAY – uden TV 2s livekanaler.

  Inden hvert on demand-program vises en kort reklameblok, som du kender det fra tv.

  Der vises ikke reklamer før børneindhold.

  Live 1

  Adgang til én af TV 2s seks livekanaler:

  TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT, TV 2 ZULU, TV 2 FRI, TV 2 CHARLIE.

  Der er 6 måneders binding.

  Live 2

  Adgang til to af TV 2s seks livekanaler:

  Vi anbefaler, at du benytter Wi-Fi, men det er også muligt at bruge 3G- eller 4G-netværk. Du bør dog have mindst 1,5 Mbit/sek til rådighed.

  Afspilning af live er blokeret på en række Android-enheder. Det skyldes, at vores rettighedshaveres krav om kryptering af indholdet medfører utilfredsstillende kvalitet i vores stream. Se hvilke enheder der har begrænset adgang på http://play.tv2.dk

  Rettighedsmæssige begrænsninger

  Du kan tilgå det fulde indhold af TV 2 PLAY indenfor Kongeriget Danmark.

  Regler vedtaget i EU gør det desuden muligt for dig at få adgang til dit TV 2 PLAY-abonnement, når du midlertidigt opholder dig uden for Danmark, men inden for EU.

  Tekniske anbefalinger for TV 2 PLAY

  For at kunne bruge TV 2 PLAY på din tablet og smartphone anbefaler vi, at du har en stor båndbredde til rådighed, dvs. en god 3G/4G dækning eller adgang til trådløst internet (Wi-Fi). Vi anbefaler mobile dataabonnementer med ubegrænset dataforbrug inkluderet eller Wi-Fi.

  Vær opmærksom på, at datatrafik ikke er en del af TV 2 PLAY-abonnementet. Ved streaming af video kan der være behov for at større mængder data overføres. Datatrafikomkostningerne varierer afhængig af din teleoperatør og dit abonnement. Kontakt din teleoperatør for mere information om omkostninger forbundet med dataoverførsel.

  Tags: tv 2 play apps , tv2 live rikomagic , tv2 nyhedscenter film samsung

  Users review

  from 10.097 reviews

  "Good"

  6.2