FREE DOWNLOAD

Verkligheten berättar

  • SEARCH TYPE
  Verkligheten berättar icon

  Verkligheten berättar

  by: 305 5

  5 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Visste du att Stureparken i Stockholm egentligen är en massgrav? Eller att Göteborg en gång hette Nya Amsterdam? Eller att Malmö varit Sveriges huvudstad?

  Verkligheten berättar är ett projekt som ger varje plats en röst. Med över 2000 berättelser i en audioguide som kopplas till telefonens GPS, upptäcker du nya saker omkring dig varje dag: hemma i soffan, på väg till jobbet eller på helgpromenaden.

  Applikationen har ett promenadläge, så att du kan lyssna på din favoritmusik utan att missa något spännande i närheten. Och så kan du lägga till dina egna berättelser och skriva historia.

  Ladda ner Verkligheten berättar och upptäck nya sidor hos Poseidonstatyn på Götaplatsen, hur snabb hissen i Turning Torso är och varför Blå Tornet kallas Blå Tornet, fastän det är gult.

  Verkligheten berättar är en applikation från TV4 Fakta. Den är gratis att ladda ner och använda, men tänk på att din operatör kanske tar extra betalt för datatrafiken. Om du är osäker, fråga.

  Tags: verkligheten berättar , klighetenberattar , tv4 verkligheten berättar , google verkligheten berättar , ladda ner appen verkligheten berättar , verkligheten berättar qr code , ladda ner tv4 sport xtra en

  Users review

  from 305 reviews

  "Good"

  5

  Users comments for Verkligheten berättar

  Mattias Molin

  by Mattias Molin

  May 19, 2015  |  "Poor"

  Har inte lyckats ladda ner berättelser på mkt länge. Så jädra sämst att ni inte fixar detta trots att det varit ett problem sen länge.

  Niclas Nyström

  by Niclas Nyström

  Apr 04, 2014  |  "Poor"

  Vilket skit

  Fredrik Höglind

  by Fredrik Höglind

  Jun 06, 2013  |  "Poor"

  Det enda denna appen duger till och gör det jävligt bra, det är när man startar den så hänger den sig utan att ladda och efter en stund sånstårndet över hela skärmen "verkligheten har stoppats" då blir jag glad och skrattar ha ha ha. :) ha en trevlig verklighet!

  David Stenbeck

  by David Stenbeck

  Apr 19, 2013  |  "Poor"

  Går inte att ladda in berättelser appen krashar