FREE DOWNLOAD

Vodafone live!

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Portal Vodafone live! je za vse Si.mobilove uporabnike okno v svet mobilnega interneta. Na portalu lahko vsakdo najde nekaj zase, saj pisane vsebine vključujejo najnovejše mobilne igre, različne glasbene vsebine, slike in teme, najnovejše novice, vremensko napoved in mnogo dodatnih storitev kot so Hitra vstopnica, Si.web, dostop do priljubljenih socialnih omrežij, za odrasle pa je na voljo tudi kategorija Erotika.

  Ob namestitvi se vam v meni namesti bližnjica do portala Vodafone live!, ki ob kliku odpre internetni brskalnik in vas poveže na Vodafone live! (http://live.simobil.si).

  Ob vstopu na portal se uporabniku zaračuna vstopnina v višini 0,099 EUR, nadaljnje brskanje po portalu pa je brezplačno. Naročniki Mobilnega interneta Start, Osnovni, Plus, Pro ali Freestyle vstopnine ne plačajo.

  Do portala Vodafone live! lahko dostopajo le Si.mobilovi uporabniki preko podatkovnega omrežja (dostop preko Wifi ni mogoč). V primeru nedelovanja preverite nastavitve Internetnega profila. Vpisani morajo biti podatki o Proxy strežniku (80.95.224.17). Več o portalu na http://vodafonelive.simobil.si/

  Tags: igre za mobitel vodafon , nastavitve vodafone live\! , vodafon , vodafone live , vodafone live nastavitve

  Users review

  from 33 reviews

  "Good"

  5.8