FREE DOWNLOAD

Zikir Kembara Terbaik

  • SEARCH TYPE
  Zikir Kembara Terbaik icon

  Zikir Kembara Terbaik

  by: AppsNeed 75 9.2

  9.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Alunan Zikir, Selawat dan Doa

  Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

  Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

  Alhamdulillah...semoga sama2 kita beramal dan berkongsi... semoga recommend bertambah ramai...
  hasil dari aplikasi ini akan disumbangkan sebanyak 80% ke jalan yang redhai allah seperti tabung2 pembinaan masjid dan sekolah agama serta anak2 yatim..dll. insyaallah.. 20% tabung pengurusan...

  P/S : Sila Rating agar applikasi ini mendapat ranking terbaik & sambutan yang menggalakkan, dalam masa yang sama dapat menjana tabung sumbangan ke jalan allah...aminnn.

  Tags: dzikir kembara sufi mp3 , akhil hayy kembara sufi , zikir roh , zikir kembara , zikir terbaik , zikir merdu , zikir kembara sufi mp3 , zikir kembara sufi , free zikir merdu mp3

  Users review

  from 75 reviews

  "Awesome"

  9.2