FREE DOWNLOAD

ZIKIR MUNAJAT

  • SEARCH TYPE
  ZIKIR MUNAJAT icon

  ZIKIR MUNAJAT

  by: AppsNeed 87 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Zikir MUNAJAT Android free application for downloading and sharing. I hope your enjoy, please comment on our software so that we can learn and develop better software in the future ..

  Perhatian, koleksi ini adalah untuk koleksi peribadi sahaja untuk dikongsikan sebagai pembelajaran dan amalan harian anda. Jika ada sebarang penambahan atau kekurangan, sila laporkan pada admin di bahagian Contact.

  Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

  Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

  Tags: zikir munajat , ayat taubat , zikir dan munajat taubat , ayat zikir munajat , alunan zikir indah mp3 , ayat zikir , munajat taubat , zikir , koleksi zikir 3

  Users review

  from 87 reviews

  "Awesome"

  9.6