FREE DOWNLOAD

Zikir Penenang Jiwa

  • SEARCH TYPE
  Zikir Penenang Jiwa icon

  Zikir Penenang Jiwa

  by: AppsNeed 106 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Zikir Roh Munajat atau Zikir Penenang Jiwa

  27 Roh Munajat Android free application for downloading and sharing. I hope your enjoy, please comment on our software so that we can learn and develop better software in the future ..

  Roh Munajat makanan rohani untuk manfaat kita bersama..Semoga usaha kita diberkati allah. Perhatian, koleksi ini adalah untuk koleksi peribadi sahaja untuk dikongsikan sebagai pembelajaran dan amalan harian anda. Jika ada sebarang penambahan atau kekurangan, sila laporkan pada admin di bahagian Contact.

  Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

  Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

  Tags: zikir zikrullah asri ibrahim , doa ruqyah mp3 , dzikkir penenang jiwa , himpunan zikir penenang jiwa , doa penenang hati , youtube sufi roh dan zikir , zikir penenang jiwa , zikir roh , penenang jiwa

  Users review

  from 106 reviews

  "Awesome"

  9.4