FREE DOWNLOAD

Akciza për vetura

  • SEARCH TYPE
  Akciza për vetura icon

  Akciza për vetura

  by: 26 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ky është aplikacion i cili bën llogaritjen e taksave për zhdoganimin e veturës e cila importohet në KOSOVË. Duhet plotesuar Vlerën, Vitin e Veturës dhe Vëllimin.
  - Nëse vendosni të bleni veturë, dhe jeni në treg apo jeni jasht vendit dhe nuk keni njohuri se sa mund te jenë taksat që duhet paguar, ky është aplikacioni i duhur. Mjafton ti plotësoni fushat e dhëna.
  - Mbani mend: Vlera e vetures (nga Interneti, Tregu, Shitblerja) nuk do te thotë se është 100 % e pranueshme nga dogana e Kosovës.

  Tags: dogana e kosoves per automjete , dogana e kosoves per vetura , vetura per femta s , akciza ne kosove 2015 , akciza vetura , doganat e kosoves per automjete , dogana e kosoves per automjete 2011 , dogana kosoves per vetura , dogana per vetura ne kosov

  Users review

  from 26 reviews

  "Awesome"

  9.6